A Beckham gyerekek nem mehetnek el a Spice Girls koncertjeire

gyerekek család koncert turné Spice Girls Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elstartol a Spice Girls turnéja, ám az indulás nem mentes a viszályoktól. Victoria Beckham például egyáltalán nem szerepel majd, sőt a gyerekeinek is megtiltotta, hogy elmenjenek a koncertre. 

Nem titok, hogy Victoria Beckham nem tart a Spice Girls csapatával az újraalakulás alkalmából rendezett turnéra. A The Sun szerint Geri Halliwell meghívta Victoriát és gyerekeit az egyik koncertre, ám az édesanya megtiltotta, hogy elmenjenek.

Egy bennfentes szerint nem akarja, hogy neve és családja bármilyen kapcsolatba kerüljön a turnéval. „Még most is szereti a lányokat, de már teljesen továbbhaladt az életével” – mesélte a bennfentes, aki az is elárulta, hogy valószínűleg Victoria nem is lesz az országban, amikor elkezdődik a turné.

Victoria Beckham elhatárolódik a Spice Girlstől Forrás: Dave Benett/Getty Images for Fashion Trust Arabia/2019 David M. Benett/David M. Benett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.