La’Tecia Thoma retusálatlan fotón mutatta meg, milyen a teste valójában

retusálás retusálatlan plus size modell plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves La'Tecia Thoma arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy a médiában megjelenő fotók nem mindig tükrözik a valóságot. Épp ezért az Instagramon retusált és retusálás nélküli fotót is posztolt magáról, hogy követői jól lássák a különbségeket

Az ausztrál plus size lány nemcsak olyan fotókat posztol magáról közösségi oldalán, melyeken követői láthatják milyen volt, mielőtt felszedett volna néhány kilót, hanem most azt is megmutatta, milyen is valójában, amikor a képszerkesztő programoknak köszönhetően nem tűnnek el róla a narancsbőr nyomai és az apróbb hibák. Így hívva fel a figyelmet arra, hogy a médiában látható képek nem mindig ugyanazok, aminek látszanak.

La'Tecia Thoma azt mondja, sokszor kap olyan visszajelzést, miszerint jobban nézett ki akkor, amikor még karcsú volt, ő mégis akkor találta meg a boldogságot, amikor elnyerte mostani alakját. Sőt, úgy gondolja, a retusálatlan fotók ugyanolyan szépek minden hibájukkal együtt, követőinek pedig igyekszik a valóságot mutatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.