Debrecenben is félárván maradt 3 gyermek: a legkisebb Down-szindrómás

Forrás: Thinkstock -
árva Debrecen Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hasonló sors jutott a hajdúszoboszlói apának, és a debreceninek: mindketten özvegyek maradtak három gyermekkel. A különbség csak annyi, hogy a hármas ikrek anyukája a szülés után nem sokkal meghalt, míg a debreceni anya évekig küzdött a rákkal, mielőtt feladta volna a harcot. Nekik is szükségük van a támogatásra, főleg, hogy a legkisebb gyermek Down-szindrómás.

Az egész országot megrázta a hajdúszoboszlói család tragédiája, de sajnos nem csak ők éltek át ilyen borzalmat. Debrecenben is elvesztette három gyermek az édesanyját karácsony előtt: Móricz István felesége, Bernadettt két évig küzdött a rákkal, mielőtt feladta volna a harcot.

Debrecenben is nagyon nehéz helyzetben van egy család Forrás: Thinkstock

szoptatáskor vette észre, hogy egy kis csomó van a mellében.

Az apuka, István próbál helytállni a nehéz helyzetben.

Előfordul, hogy valamiből nagyon sok érkezik, és nem tudjuk mindet felhasználni. Szeretnénk, ha a későbbiekben az alapítvány segítségével ezeket más, nehéz helyzetben lévő családokhoz tudnánk eljuttatniBlikknek

Így segíthetsz

Ha segítenél a félárván maradt gyerekeknek és édesapjuknak, a Gyermekremény Alapítvány Tiszántúli Takarék Banknál vezetett 60600170-11110859 számlájára utalhatsz adományt. A közlemény rovatba mindenképpen fel kell tüntetni, hogy kinek szánod az összeget.
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.