Ta-ta towel: a nagymellű nők megmentője - Fotó!

mell tatatowel melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kismellű nők nagy ciciről álmodnak, míg a dúskeblű csajok imádnák, ha megszabadulhatnának a folyamatos hátfájdalomtól. Erre találták ki a Ta-ta towelt.

Ismered azt az érzést, hogy mindenhova előbb érkeznek meg a melleid, és te csak utánuk kulloghatsz? Hogy a pasik szemkontaktus helyett nyálcsorgatva nézik a gömbölyű dekoltázsodat? Ha a válasz egyértelműen igen, akkor te bizony nagy mellekkel vagy megáldva.

Ennek a csajok többnyire örülni szoktak, leszámítva azt, hogy a rendszeres hátfájás megnehezíti az ember életét. Most azonban feltaláltak egy olyan melltartót, amely segíthet diszkréten "helyben tartani" a ciciket, és közben abban is segít, hogy ne küzdj fájdalmakkal.

Ez a nyakba akasztható melltartó azért is nagyon jó választás, mert mind amellett, hogy megszabadulhatsz egy csomó felesleges pánttól, másfelé helyeződik a súlyterhelés is, ez pedig felemelő érzés lehet a régi melltartókhoz képest.

Arról nem is beszélve, hogy az anyagának köszönhetően jól felszívja a nedvességet, vagyis a nyári izzadtság sem fog foltos nyomokat hagyni a melleid körül egyetlen pólón sem - írta meg a BuzzFeed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.