3 hónapos terhes Oláh Vivien, magyar modell: Fotó!

modell terhesség Oláh Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi eseményről számolt be a közösségi oldalán Oláh Vivien, fitness modell: már három hónapos terhes. 

A 31 éves bodyfitness versenyző a közösségi oldalán posztolt néhány fotót, melyektől a követői teljesen lázba jöttek. Hiszen ezúttal olyan hírt közölt, amilyet még soha korábban:

hamarosan édesanya lesz.

Vivi már 5 éve a fitness világában tevékenykedik, és a tehetségének köszönhetően rövid idő alatt komoly sikereket ért el. Európa egyik legkiemelkedőbb versenyén, a Miss FIBO Power Beautyn első helyezést ért el 2013-ban, ez pedig csak még jobban megerősítette abban, hogy a sporttal kell továbbra is foglalkoznia.

Most azonban kénytelen lesz lelassítani, hiszen mint azt elárulta, három hónapos terhes. A magzat érdekében kímélnie kell magát, de a mosolygós arcú fiatal nőt elnézve ez a kis "kényszerpihenő" inkább öröm, mint probléma a számára.

A különleges fotók nem meglepő módon többezer kedvelést, és rengeteg hozzászólást eredményeztek Vivien közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.