Vajna Timi nem csak szexi, hanem hajlékony is: fotó!

Vajna Timi fotó szexi Maldív-szigetek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi egy újabb szexi gyöngyszemet osztott meg a közösségi oldalán. 

Vajna Timi döbbenetesen jól néz ki, ezért nem meglepő, hogy sorra posztolja magáról a dögösebbnél dögösebb felvételeket. Nemrég például villantott egy fotót, amelyen csak fehérneműt viselt, és abban pózolt egy ágyban.

De azt is megmutatta már több ízben, hogy milyen elképesztően kerek a feneke. És azt sem rejti véka alá, hogy milyen hosszú combjai vannak. Most pedig a hajlékonysága került górcső alá és kiderült, hogy a rengeteg edzés nem csak az idomok formájának tesz jót.

#maldives

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ezzel pedig Timi követői is egyetértenek, akik néhány óra leforgása alatt közel 1500 kedveléssel jutalmazták a fiatal celeb posztját.

Fürdőruhában szexizik Vajna Timi: fotó!

Erotikus fekete-fehér fotó került napvilágra Vajna Timiről. Úgy tűnik, hogy neki minden jól áll. És akkor is vonzó, ha csak egy egyszerű fürdőruhában áll kamerák elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.