Jollynak milliókért készítettek hajpótlást: a zenész azonban tagadja a beavatkozást

haj Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg férfinek jelent gondot a korai kopaszodás, és többen vállalkoztak már arra, hogy beültetéssel vagy pótlással, de visszanyerik hajkoronájukat. Jollynak is szüksége volt idegen hajra, bár ő erre nem büszke, pedig állítólag milliókba kerül az ilyen eljárás.

Nem Jolly az első férfi, akinek szüksége volt egy kis csalásra, már ami a hajkoronáját illeti. A zenész ugyanis korán kezdett el kopaszodni, ezért vett igénybe segítséget. Állítólag póthatjat kapott, bár ő ezzel nem büszkélkedett sőt, egyenesen tagadta, hogy ilyennel élt volna. A cég azonban még aláírt szerződéssel is tudta bizonyítani, hogy valóban készítettek Jollynak hajpótlást.

Jolly állítólag hajpótlást kapott Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

"Mi nem hajbeültetéssel foglalkozunk, hanem külsődleges hajpótlással. Speciális hálóra viszünk fel hajat, amely többféle módon rögzíthető a saját hajhoz. Nem szúrunk, nem vágunk, leginkább ragasztunk.

Jolly 2005-től járt hozzánk,

egy idő után azonban nem szerettük volna az újabb felmerülő igényeit teljesíteni, ezért szerződést bontottunk két-három évvel ezelőtt" - mesélte a Borsnak a cég képviselője. Ugyan összegekről nem nyilatkoztak, a lap kiderítette, milliókba kerül egy ilyen eljárás. Jollyt is megkeresték, de a zenész nem ismerte el, hogy idegen hajkoronája volna. "Nincs hajpótlásom, és nem tudok róla, hogy lett volna. Én csak segítettem egy cégnek, mert megkértek rá" - válaszolta ingerültenJolly, akit nemrég Havas Henrik illetet kemény szavakkal.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.