Fordulat Hajdú és Sarka Kata válságában: békülnek, de kemény feltételekkel

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata válság Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mélypontra jutott az elmúlt hetekben Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata, sokáig úgy tűnt, hogy nem is tudják rendezni a helyzetet. A sokat emlegetett ciprusi útra sem együtt utaztak el, de most kiderült, mégis békül a házaspár, de csak komoly feltételekkel. 

Válságba került Sarka Kata és Hajdú Péter házassága olyannyira, hogy Kata már el is költözött a családi fészekből. Nem együtt mentek Ciprusra sem, pedig sokáig azt hangoztatták, hogy ott kívánják megoldani a gondjaikat. Nagyon úgy tűnt, hogy végleg eltávolodott a pár, de mégsem tudják elengedni egymást. Kemény feltételekkel ugyan, de kibékülnek.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Meg akarják menteni a házasságukat, azonban nem ugranak bele csak úgy újra a kapcsolatukba. Nagy vagyonnal rendelkezik a házaspár, ezért nem is csoda, hogy

a békülés egyik alapfeltétele az újabb vagyonjogi szerződés

a Story Magazin szerint. A lap informátora elmondta, Péter sokszor felrótta Katának, hogy mindent neki köszönhet, de az sem tett jót a kapcsolatuknak, hogy kiderült, Hajdúné maga is boldogulni tudna. Most már Kata is gyarapítja a családi vagyont, ezért is kell az új szerződés.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Hajdú Péternek van még feltétele, állítólag

több közös programot szeretne,

ugyanis mióta Kata is dolgozik, nagyjából csak telefonon keresztül érintkeztek. Így a féltékenység és a pletykák is kikezdték a kapcsolatukat, amit most mindenáron rendezni akarnak, ezért is fognak végül mégis kettesben elutazni valahová.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.