Elrabolták a Forma-1 vezetőjének anyósát

Forrás: DPPI media/Florent Gooden -
Forma-1 anyós Bernie Ecclestone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rekordösszegű váltságdíjat kérnek a Forma-1 vezetőjének anyósáért. A helyi lapok értesülései szerint az emberrablók 120 millió reált, azaz körülbelül 36,5 millió amerikai dollárt követelnek Aparecida Schunck szabadon bocsátásáért.

A brazil Veja című lap szerint elrabolták Bernie Ecclestone anyósát, a 67 esztendős Aparecida Schunckot a Brazil Nagydíjnak is otthont adó Interlagosban, mindössze

10 nappal a riói olimpia kezdete előtt.

Schunck az édesanyja Bernie Ecclestone jelenlegi feleségének, a 38 esztendős Fabiana Flosinak, akivel az F1 ügyvezetője 2012-ben házasodott össze.

Forrás: DPPI media/Florent Gooden

A helyi sajtó szerint, hogy a brazil történelem legnagyobb összeű váltságdíját,120 millió reált vagyis átszámítva körülbelül 36,5 millió amerikai dollárt követelnek Schunck szabadon bocsátásáért.

A Forbes szerint Ecclestone vagyona 2015-ben 3,8 milliárd dollár volt.

Ecclestonet és családját már korábban is érték támadások. A Forma-1 főnökét 2012-ben megverték és kirabolták, egy másik esetben pedig azzal fenyegették meg, hogy elrabolják az egyik lányát, Tamarát, ha nem fizet 200 ezer fontot (262 ezer dollárt). A zsarolót 5 év börtönre ítélték - számolt be az Origo.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.