Lagzi Lajcsi 14 éves fia, Istvánka is reflektorfénybe kerül

Forrás: Origo -
fotózás Galambos Lajos Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen tehetséggel áldotta meg az ég Galambos Istvánkát: Lajcsi alig 14 éves fia már a profikat megszégyenítő módon kezeli a fényképezőjét. Természetképei pedig idén eljutottak az egyik legnagyobb nemzetközi szaklap, a National Geographic pályázatára is.

"Nagyon rég­óta szeretek fotózni, első saját fényképezőmet körülbelül tíz­évesen kaptam. Azonnal magával ragadott" - mondta a Borsnak Istvánka. "Azóta folyamatosan fotózok. Tanulni nem tanultam, magamtól éreztem rá, és az elmúlt években azt vettem észre, egyre szebbek a képeim.

Lajcsi gyermekeivel, Bogival és Istvánkával Forrás: Origo

"A természetfotózással kezdtem: örömmel töltött el, ha a világot élethűen tudtam megörökíteni, az olyan dolgokat is le tudtam esetleg fotózni, ami nincs szem előtt és ritkaság. Amíg élek, a fotózás örök szerelem és hobbi marad" – magyarázta.

Istvánkának nem lesz nehéz dolga: mocsai birtokukon ugyanis szinte minden megtalálható, amire fotós csak vágyhat. Csodálatos erdő, hatalmas tó.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.