Gyász a Farmon! Balesetben vesztette el szeretett nővérét Gergő

Forrás: RTL Klub -
halál Farm Gergő baleset Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő nővérének váratlan halála megviselte az egész családot.

Szinte minden eddig kiesett versenyző, aki a Farm játékából vesztesként távozott, Gergőt tartja esélyesnek arra, hogy megnyerje a 20 milliót forintot. Pedig az alapvetően visszahúzódó, szótlan, konfliktusokba nem keveredő fiatalember eddig pusztán a Brigi iránti érzelmeivel tűnt ki, minden egyéb esetben próbál megfigyelő szerepben tetszelegni.

Kibontakozóban egy Farm-szerelem: Brigi és Gergő között több van mint barátság Forrás: RTLklub

Ráadásul sokszor sugárzik belőle a szomorúság, amely mögött egy régi családi tragédia húzódik. A fia­talember tizenhárom éve elvesztette a nővérét, Vandát - tájékoztat a Blikk.

"Hárman vagyunk testvérek. Illetve voltunk, a nővérem 2003-ban meghalt egy sí­ba­le­setben. Azon a nyáron töltötte volna be a huszonötödiket" - mesélte elcsukló hangon Gergő a beköltözése előtt adott interjújában. "Pályán kívül síelt, és egy szakadéknál megcsúszott, hátraesett, és halálosan megsérült. Letaglózott a hír, nagyon megviselte az egész családot."

"Ő akkor már a férjével élt, de nem telt el úgy nap, hogy ne beszéljünk. Emlékszem, mielőtt elmentek síelni, úgy köszönt el tőlem, hogy puszi, úgyis jövök egy hét múlva. Soha többé nem láttam" - mondta Gergő.

Forrás: RTL Klub

A fiatalember azóta alig tartja a kapcsolatot egykori sógorával, ennek azonban egyetlen oka van, Gergő szerette volna, ha a nővére özvegye képes lenne új életet kezdeni. "Ha azonban mi nagyon jelen lennénk az életében, lehet, hogy nehezebben menne neki" - magyarázta Gergő, aki a lány halála óta próbál úgy élni, hogy megbecsüljön minden pillanatot.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.