Megszületett Nagy Balázs kisbabája

Forrás: TV2 -
baba színész Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munka közben érte az örömhír a színészt, megszületett a kisbabája.

A Madách Színház egyik előadásának főpróbáján tudta meg a hírt, hogy édesapa lett. Munka közben egyszer csak megszólalt az ügyelő: "Rövid szünet, rövid szünet a színpadon most, hogy Nagy Balázs apa lett!" - mesélte a színész a Borsnak.

Egykori tanítványától született gyereke a Jóban Rosszban sztárjának Forrás: TV2

Balázs és párja Győrben élnek, így a kisbaba is ott született. Mivel nem tudták, hogy pontosan mikor érkezik, és nem is terveztek apás szülést, így Balázs felutazott Budapestre dolgozni. A Jóban Rosszban Misije a győri balettiskola tanáraként ismerkedett meg szerelmével, akivel azóta is boldog kapcsolatban élek.

"A rendező, Szente Vajk azt kérte, a színházi szokásoktól eltérően, hogy ha már itt vagyok, legalább vigyem be a telefonom a színpadra. Amikor Dia hívott, hogy megszületett Panka, az ügyelő leállította a próbát. Nagyon megható volt, ahogy a kollégák megtapsoltak. Vajk, pedig hazaküldött. Nagy Panka Luca 52 cm-rel és 3580 grammal látta meg a napvilágot. Ő és anyukája is jól vannak!" - mesélte lelkesen a Jóban Rosszban sztárja.

Természetesen azonnal hazautazott, hogy menyasszonyával és kislányával, Pankával lehessen.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.