Videóban mutatja meg a nagyvilágnak, hogy szoptatja gyerekeit

Forrás: Youtube/Spiritual Tasha Mama -
fotó szoptatás videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tasha Maile rendszeresen tesz közzé videókat arról, hogyan szoptatja egyszerre, vagy külön két kisfiát. A nő videóit több millióan nézik, de természetesen sokan támadják, mert gyermekeit már túl idősnek tartják a szoptatáshoz.

A nyilvános szoptatás körüli vita már jó ideje tart, és közben az is nagy kérdéssé vált, hogy hány éves korig érdemes vagy lehet táplálni anyatejjel a gyerekeket. Vannak extrém esetek, olyan anya is akad, aki egészen 8 éves koráig szoptatná a fiát, és van, aki közkinccsé teszi ezeket az intim pillanatokat. Tasha Maile rendszeresen videóra veszi a szoptatás szinte minden pillanatát, és közzé is teszi, ráadásul a legnagyobb videómegosztó oldalon.

Videóban mutatja meg a nagyvilágnak, hogy szoptatja gyerekeit Forrás: Youtube/Spiritual Tasha Mama

Több millió ember nézi meg rendszeresen ezeket a felvételeket, de sokan nem örülnek annak, amit látnak. Minden új felvétel parázsvitát vált ki az emberek között. "

Ez egyáltalán nem tűnik természetesnek, sokkal inkább vérfertőzésnek.

A szoptatás csodálatos, de ennek a nőnek az exhibicionizmusa távol áll az anya és a gyermek közti varázslatos kötődéstől" - írta az egyik kritikus. "Szoptass, ahogy akarsz. Mellettem az étteremben? Nem érdekel! De közzétenni a képeket az interneten? Sajnálom, ezzel túl messzire mentél!" - szól egy másik komment.

Nézők milliói láthatják a tandemszoptatás “csodáját” Forrás: Instagram/tashamaile

Sokan sajnálják a gyerekeket, amiért még mindig így eteti őket az anyjuk és úgy gondolják, hogy Tasha megérdemli a kritikákat. A nő azonban nem foglalkozik velük, sőt, azt nyilatkozta, hogy csupán sajnálatot érez a gyűlölködő emberek iránt. Egy pillanatra sem gondolkodott el azonban azon, hogy van-e igazság abban, amit mondanak - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.