Szoptatás közben vette el a biztonsági őr a nő gyerekét

szoptatás biztonsági őr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ruhaüzlet biztonsági őre rászólt a brit anyára, hogy hagyja abba gyereke szoptatását, majd lerántotta a csecsemőt a nő melléről, és azt mondta, ha vissza akarja kapni, kövesse. 

A négygyermekes 28 éves anya, Caroline Starmer kilenchónapos lányát szoptatta egy próbababa mögött a londoni ruhaüzletben, mikor az egyik ott dolgozó biztonsági őr felszólította, hogy hagyja abba.

Forrás: Thinkstock

A férfi megkérte, hogy távozzon, de mikor a nő nemet mondott, és közölte, hogy joga van akárhol szoptatni, az őr lerántotta melléről a gyereket, és elsétált vele.

Caroline üldözőbe vette a férfit, és visszavette tőle gyerekét, majd jelentette az esetet a leicestershire-i rendőrségnél.

"Szörnyű fájdalmat éreztem, mikor a biztonsági őr lerántotta a mellemről Paige-t. Mivel a baba nem akarta, fogaival belekapaszkodott a mellbimbómba, iszonyú fájdalmat okozva ezzel." Az anya másik lánya is ott volt a helyszínen, babakocsiban, így a nő még nehezebben tudott a babát elcipelő biztonsági őr nyomába eredni.

Szoptató anyák szállták meg a Nyugatit

Mintegy száz nő szoptatott egyszerre a Nyugati téri McDonald's-ban – így tiltakoztak az ellen, hogy korábban egy biztonsági őr kizavart a gyorsétteremből egy anyát, aki meg akarta szoptatni gyermekét. Itt olvashatsz az esetről.

Az üzletvezető azt állította, nem lehetett visszanézni a kamerán, az ügy jelenleg kivizsgálás alatt áll.



Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.