Solange Knowles Richard Lawson Vámpírnaplók esküvő házasság Beyoncé Bianca Lawson Tina Knowles mostohatestvér Hazug csajok társasága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina Knowles és Richard Lawson házasságával újabb tehetség érkezett a világhírű énekesnő családjába. Ismerd meg Bianca Lawsont!

Újabb tehetséget üdvözölhet családjában Beyoncé és húga, Solange Knowles. A két világhírű énekesnő ugyanis egy új mostohatestvért kaptak Bianca Lawson személyében, miután édesanyjuk, Tina Knowles a hétvégén végre kimondta a boldogító igent Richard Lawsonnak, akivel immár hosszú évek óta alkotnak egy párt.

Forrás: AFP

Na, de térjünk vissza Biancára, aki valószínűleg már ismerős lehet a tévénézők számára: a 36 éves színésznő, aki 9 éves kora óta a pályán van, szerepelt már többek között a nagy népszerűségnek örvendő Hazug csajok társaságában, a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatban és a hamarosan új főszereplővel gazdagodó Vámpírnaplókban is. Nem mellesleg nagyon hasonlít Rihannára is:

/1504/Megta2015415112552

Szerinted hasonlít egymásra Bianca Lawson és Rihanna?

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.