17 évet vártak a kisbabára, most az életéért küzdenek

Forrás: Facebook/Arkell Graves -
koraszülött kisbaba szülés család kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermek három hónappal előbb jött a világra, így az orvosok nem sok jót jósolnak neki. A pár most mindent megtesz annak érdekében, hogy első gyermekük életben maradjon. 

Dana Griffin-Graves és férje, Arkell 17 éven keresztül várt arra, hogy kisbabájuk szülessen. A sok sikertelen próbálkozás után ebben az évben az asszony teherbe esett, melyet különleges módón közölt a férjével. Négy vetélés és megannyi fájdalmas halva született csecsemő után a házaspárnak most megadatott a lehetőség, de lehet, hogy nem sokáig örülhetnek.

Forrás: Facebook/Arkell Graves

Az ötödik hónapban kiderült, hogy a terhesség veszélyezteti Dan életét, ezért kórházba került. Az orvosok abortuszt javasoltak, azonban a nő nem engedélyezte a beavatkozást. A várandóság 24. hetében nem várhattak tovább, és a világra segítették a kisfiút, aki a Caleb nevet kapta. A család Facebook-bejegyzése szerint a baba állapota kritikus, és az újszülött intenzív osztályon fekszik. A házaspár most reménykedik, és bízik az orvosokban.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.