Mosógépbe tette Down-szindrómás gyerekét a nő - Állítólag csak viccből

Forrás: Facebook -
mosógép Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hajlandó bocsánatot kérni a 21 éves nő, aki mosógépbe tette Down-szindrómás gyerekét. Állítása szerint a kisfiú saját akaratából mászott bele. 

Courtney Stewartot a rendőrség kereste meg, miután Facebookján megosztotta Down-szindrómás gyerekéről készült fotóját, amelyen a mosógépben ül, bezárt ajtóval. Valaki jelentette az anyát a kép miatt. A 21 éves nőt háza előtt meg is támadta valaki, azonban ő nem hajlandó bocsánatot kérni a kegyetlennek tűnő képért.

Forrás: Facebook

"A fiam szereti a mosógépet. Csináltunk egy vicces fotót, csak mókából" - nyilatkozta a Daily Recordnak. Rengetegen felháborodtak, szerintük még nézni is fájt a fotót.

Az anya nem érti a felháborodás okát, szerinte látszik, hogy a kisfiú nevet a képen, és egyértelmű, hogy nem ő tette bele a gépbe, hanem bemászott. Állítólag a gyerekről mindenki tudja, hogy megszállottan odavan a mosógépekért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.