2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Így varázsol Nánási Pál szupermodellt egy háziasszonyból

háziasszony modell fotózás új élet projekt Nánási Pál benyeczkó gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benyeczkó Gabriella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, aki elhatározta, hogy 50. születésnapja előtt minden hónapban olyat csinál, amit ezidáig még sosem, két kihívását már teljesítette. A Gerecse 50 teljesítménytúra és a Balaton körbebiciklizése után ezúttal Nánási Pál kamerája elé állt.

A Nánási Pál által elkészült fotósorozatot teljes egészében ITT nézheted meg.

Life.hu: Hogy érezted magad a fotózáson?

Benyeczkó Gabriella: Igazán nagy élmény volt, hogy egy kicsit beleszippanthattam ebbe a világba. De a képek láttán fog kiderülni, hogy mennyire sikerült nekem ez a kirándulás. Elég jól ellazultam (1,5 dl Tokaji), bár nyilván elefánt voltam a porcelánboltban. Palin és a csapat többi tagján nem múlt semmi. Tudod, mit, mindegy, milyenek lesznek a képek, akkor is jó délután volt.

Life.hu: A hétköznapokban hogyan éled meg a nőiességedet?

Benyeczkó Gabriella: Nagyon változó. Ugyanúgy vagyok a tükörrel, mint a fényképekkel. Van, amikor sírni tudnék, olyan borzalmasnak látom magamat, de akad olyan is, hogy azonosulni tudok azzal, akit látok. Tisztában vagyok vele, hogy mindegyik én vagyok. Az igazán nagy vállalás az, a végcél is tulajdonképpen az lenne, hogy elfogadjam a külsőmet, a koromat, egy ennek megfelelő életet, amiben jól érzem magam. Még nem állok túl jól ebben a harcban. Bizonyos szempontból kinyíltam, de van, ahol összezártam. Sok-sok élménnyel gazdagabb vagyok. Most inkább arra csodálkozom rá, hogy még mi mindenre vagyok képes fizikailag. Majd ehhez próbálom igazítani a lelkemet is.

/1406/Gabit2014621153655

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.