fotósorozat felirat őszinteség arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steve Rosenfield What I Be Project című sorozatában hétköznapi emberek vállalják legtitkosabb, legbensőbb tulajdonságaikat, vagy olyanokat, amelyeket a társadalom valamiért nehezen fogad el. Manapság az emberek az előítéleteik rabjai, ha valaki eltér az általánosan elfogadott sztenderdtől, azt megbélyegzik, kiközösítik, bántalmazzák vagy kinevetik.

Steve célja ezzel a projekttel az, hogy az emberek legyenek nyitottabbak mások iránt, hogy merjük levenni az álarcainkat, és vállaljuk be azokat a tulajdonságainkat is, amikre nem vagyunk a legbüszkébbek. A fotósorozatban már több mint ezer ember vállalta, hogy arcára vagy testére írják legféltettebb titkaikat, a képekhez írt egy-egy mondat pedig igazán elgondolkodtató, hiszen azt sugallják, hogy igazából nem is ezek a meghatározások azok, amik vagyunk. Akkor kik is vagyunk valójában?

/1401/Steve20141915350

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.