Tükörben nézegette vagináját Kim Kardashian

fotózás terhesség tükör Kanye West meztelen szülés kim kardashian LifeNight valóságshow magazin vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már terhesen is meztelen fotósorozatról ábrándozott, nem meglepő hát, hogy a nyilvánosságra éhes celebanyuka alaposan megvizsgálta magát alul is.

Furcsa kijelentést tett Kim Kardashian. Az újdonsült celebmami pár nappal azután, hogy életet adott gyermekének, máris tükröt ragadott, hogy megnézze, címlapképes-e alul.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Amikor hazajöttem a kórházból, az első dolgom volt, hogy fogjam magam és megnézzem a vaginámat a tükörben" - mesélte fesztelenül testvérének, Khloénak a Keeping Up With The Kardashians valóságshowjában. Kanye West frissen gyűrűzött menyasszonya ráadásul azt is megosztotta, mennyivel jobban fest most minden odalent, mint eddig. Nem hiába érdekli ennyire vaginája a 33 éves sztárt. Kim már szülése előtt terveket szövögetett egy meztelen nyuszis magazinos címlapról, elhatározása pedig mit sem változott azóta.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.