Így nyit ajtót a kígyó - videó

állat kígyó videó LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vicces vagy borzongató? A többméteres piton magától nyomja le a kilincset és szabadítja ki magát a sötét szobából.

Míg a legtöbb gazdi pacsizni tanítja kutyusát, addig a következő videó készítője az ajtót nyittatja ki hátborzongató kedvencével. A kisfilm feltöltőjének szobatársa ugyanis egy közel 5 méter hosszú albínó burmai piton, Julius, aki seperc alatt kiszabadítja magát bármelyik csukott ajtó mögül.
"Ezért tartjuk zárva az összes ajtót körülötte. Nem akarjuk kiborítani vele a szomszédokat" - írta a gazdija, aki szerint Julius egyszerűen csak unatkozik, ezért így szórakoztatja magát. Bár a hüllő egy fertőzés következtében tavaly év elején elpusztult, a róla készült borzongató videó még mindig nagyon népszerű az interneten.

Rostás Bianka
Rostás Bianka
Kövesd az SzJGer.hu oldalt!


Az SzJGer.hu-n kiválaszthatod az ofődet, megismerheted az új "osztálytársaidat", ellenőrizheted a házidat az oldalt segítő (valódi) tanárokkal, részt vehetsz a nyereményjátékokban, szaktanácsadóinkat bármilyen témában megkérdezheted és csatlakozhatsz kedvenc kludbjaidhoz is.


IRÁNY AZ SZJGER.HU OLDAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.