Álhasat hord Katalin hercegnő hasonmása

has utánzás terhesség Katalin hercegnő hercegnő Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban pincérnőként dolgozó Heidi Agan élete nagy fordulatot vett, mikor rájött, hogy a legnépszerűbb hercegnő, Katalin kiköpött mása, akinek terhességét is utánozza.

A hölgy már több mint egy éve a londoni Susan Scott hasonmásügynökségnél dolgozik, ami jóval jövedelmezőbb számára, mint korábbi munkája, hiszen nyilvános megjelenéseiért közel 230 ezer forintot kap naponta.
Heidi nagyon ügyel arra, hogy minden részletében hasonlítson Katalinra, a ruhatárát is ehhez igazítja és sokat gyakorolt, hogy átvegye a hercegnő jellemző mozdulatait és mimikáját.

Forrás: www.facebook.com/Kate Middleton Lookalike - Heidi Agan
Forrás: www.facebook.com/Kate Middleton Lookalike - Heidi Agan

Heidi Agan

Katalin várandóssága azonban újabb kihívás elé állította, ezért döntött úgy, hogy álpocakokat vásárol. "Ahogy nő Kate, úgy növök majd én is. Szerintem ez nagyon fontos a hitelesség miatt" - nyilatkozta a hasonmás.
Heidi különböző méretű póthasakat vásárolt, hogy a terhesség alatt folyamatosan dolgozhasson, sőt már fotók is készültek róla, így azt is láthatjuk, hogy Kate hogy fog kinézni majd szülése előtt. A northamptonshire-i hasonmásnak egyébként már van két gyermeke, a 11 éves Blake és a 4 éves Abigail, így nem szokatlan számára a terhesség megformálása.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.