Átalakítunk! Önbizalomhiányos lányból szédítő nő lett Noémi

átalakítás Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten Noémit változtatta szupernővé.

Újdonság! Most már kismamák, pasik, anyák és lányok jelentkezését is várjuk az átalakításra! A részletekért kattints ide!


"Azért jelentkeztem, mert nagyon kevés az önbizalmam, sok csalódás ért már. Amikor végigmegyek az utcán, látom, hogy mennyi fiatal lány vagy nő után fordulnak meg a férfiak, és azonnal rossz kedvem lesz. Számomra ez az érzés ismeretlen. Én is szeretném egyszer legalább azt érezni, hogy mindenki rám figyel" - írta Noémi a bemutatkozó levelében. Nánási Pált és az átalakító csapatot meghatották az őszinte sorok, és valóra váltották a lány álmát.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita
haj: Szofrán Zsolt
Fehér ruha:Öv:Cipő:Fülbevaló:

A tizenkilenc éves abonyi lány már régóta kacérkodott a hajvágás gondolatával, de eddig ismerősei lebeszélték róla. Szofrán Zsolt mesterfodrász azonban meggyőzte Noémit - a lány kissé unalmas, derékig érő fürtjeiből jó tíz centit vágott, így a fiatal lánynak igazi, nőies, trendi frizurája lett. "A párom először meglepődött, hogy levágattam a hosszú hajam, de azóta ő is azt mondja, hogy sokkal jobban áll így" - lelkendezett Noémi a Life.hu-nak. Törköly Anita sminkes mesésen kiemelte Noémi hatalmas szemeit, akinek átható tekintetét nem lehet nem észrevenni. Noémi néhány egyszerű fogással nőies nővé vált.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a többi fotót is! Kattints a képre!

A laza, bohém szerelésben érkező Noémira fehér csipkeruhácskát adott Holdampf Linda stylist, mely pompásan állt az Átalakítunk! alanyán. "Alapvetően a laza, sportos stílust kedvelem, nem vagyok egy szoknyás típus, de nagyon tetszett a nőcis szett, jól éreztem magam benne" - mesélte a fiatal lány. Noémihez remekül passzol a romantikus stílusú ruha és a testszínű lábbeli, a vékony, púderszínű öv pedig igazi telitalálat. Most már biztos, hogy minden férfi megfordul utána az utcán! A fiatal egyetemista azt is bevallotta, a fotózástól tartott a legjobban. "Féltem, hogy nem tudok majd feloldódni, de végül minden jól sikerült, remekül éreztem magam" - vallotta a fiatal szépség.

Tetszik Noémi átalakulása? Ha a lányoddal vagy anyukáddal együtt részt vennél olyan napon, ami csak rólatok szól, akkor jelentkezz! Várjuk még kismamák illetve férfiak jelentkezését is.

Ha meguntad a régi külsőd, vagy még keresed a stílusodat, jelentkezz itt!



Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.





Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.