Végre kiderült, hogyan néz ki Charlize Theron egycentis hajjal

haj Charlize Theron szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban mi is hírt adtunk, a gyönyörű színésznő megszabadult aranyszőke tincseitől, és majdnem kopaszra borotválta a fejét. Eddig kalap alatt rejtegette új frizuráját, ám a minap sikerült lencsevégre kapni az immár kurta hajú hírességet.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Charlize Theront szinte mindig csak kalapban tudták lefényképezni, mióta rövidre vágatta a haját. A dél-afrikai származású színésznő a héten Namíbiába utazott kisfiával, ahol egy óvatlan pillanatban levette a kalapját, és kiderült, hogyan is néz ki alig egycentis hajjal.

AFP
AFP

Szerencsére Charlize Theronnak nem kell szégyenkeznie, hiszen a kisugárzása hosszú és rövid hajjal is ugyanolyan. A 36 éves színésznő a Mad Max című filmben alakított karaktere kedvéért vágatta le irigyelt, aranyszőke haját. Többször is azt nyilatkozta, alig várja, hogy kamera elé állhasson egy olyan nő szerepében, amelytől ő maga is félne. A színésznőről készült képet itt nézheted meg.

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap 22:00 után a Life.hu-n!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.