Pippa Middleton kritika dekoltázs jótékonykodás estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennél mélyebb dekoltázsú darabot már nem is nagyon választhatott volna magának Pippa Middleton....

Tipp! A legszexisebb magyar színészek képgalériánkban. Katt ide!






Northfoto
Northfoto

Szó se róla, a piros Temperley ruha nagyon jól állt Katalin hercegnő testvérének, hiszen láttatni engedte a híres húgocska tökéletes alakját, és megmutatta, hogy ő is képes lazítani kissé konzervatív ruházatán. Az angolok tetszését nagyon megnyerte ez a merész választás, a divatszakértők azonban mégis fanyalgásuknak adtak hangot. ,,A ruha egyáltalán nem volt alkalomhoz illő. Ki nem állhatom a mély dekoltázst, Pippa estélyije egyszerűen hatásvadász volt. Ez a ruha annak a felül nagyon lapos modellnek állt jól, aki a kifutón viselte... " - mondta Liz Jones, az egyik legnevesebb angol lap stílustanácsadója.

Pippa kétségkívül merészebb, mint a nővére - ő megteheti, hogy kacér ruhát húz, míg Katalinnak ez nem adatik meg. Persze nem valószínű, hogy Vilmos herceg kedvese bármikor is magabiztosan viselne egy ilyesmi darabot, húga azonban sokkal vagányabb nő, aki a fanyalgások ellenére sem kér a tanácsokból. És éppen ez az, ami miatt a nép őt is igazán megkedvelte...

Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.