Bővül a család! Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs elszánta magát

kutya Zimány Linda háziállat Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan szülők lesznek Dzsudzsákék. Na nem valódiak: a pár ugyanis egy ritka fajtájú kutyus tulajdonosa lesz nemsokára. Már ki is választották az ebet - számolt be róla a Bors. 

Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs tavaly december óta elválaszthatatlan. Balázs ugyan Hollandiában él, de a távolság nem akadály számukra, a szőke modell ugyanis szinte kéthetente repülőre ül, hogy láthassa szerelmét. Kapcsolatuk komolyságát bizonyítja az is, hogy nemrég közös kiskutya vásárlása mellett döntöttek.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, MTI
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, MTI

Egy vagyont ér a kiszemelt eb

Linda és Balázs persze nem hétköznapi eb tulajdonosai lesznek. A sztárpár egy világhírű, feltehetően holland tenyésztőtől származó pomerániai törpespitz vásárlását tervezi. "Mindössze 25 van belőle a világon ettől a tenyésztőtől, a gitáros Slash is tőle vette. Gyönyörű kiskutya, világbajnok szülőktől, nagyszülőktől" - írta Linda az egyik közösségi portálon.

Ahogy azt a Borstól megtudtuk, a pár egyelőre csak látogatja a - közel egymillió forint értékű - kiskutyát, növelve ezzel a bizalmat a tenyésztő és a is kedvenc iránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.