Egy piros rúzs mindenkinek kell!

advent rúzs smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnépszerűbb ünnepi szín a tűzpiros. Legyen szó ruhákról, sminkekről, körömlakkokról, az ünnepek alatt a szokottnál is többen választják ezt a színt. Ezen nem is lehet csodálkozni - mi is imádjuk a pirosat, így összeszedtünk néhány szuper rúzst, ha van kedved bevállalni valami merészet és egyben klasszikusat. 

Ha piros rúzzsal dobod fel a sminkedet, ügyelj arra, hogy a szem ne legyen túl hangsúlyos. Hiszen ez a szín már önmagában is elég feltűnő - mellé bőven elég egy leheletnyi pirosító, egy natúr szemsmink és szempillaspirál. A fekete szemhéjtus is jó választás - a rúzzsal együtt igazi "dívás" hatást kölcsönöz a megjelenésednek.

Forrás: Thinkstock

Rúzsozás előtt mindenképp puhítsd fel az ajkaidat némi ajakbalzsammal, hiszen nincs annál illúziórombolóbb, mint egy élénk szín a cserepes szájon. Ügyelj arra is, hogy a fogaid tiszták legyenek, hiszen ez a szín még jobban kihangsúlyozza a fogak színét. A rúzs akkor lesz szép és tartós az ajkaidon, ha ecsettel viszed fel, utána jöhet a szájkontúr. Végül harapj rá egy papír zsebkendőre, és vigyél fel még egy réteg rúzst. Ne feledd, pár óránként nem árt ellenőrizni, nem kenődött-e el.

1. LM lipstick, 2. Avon, 3. L'oréal, 4. Catrice, 5. MAC, 6. Essence

A pirosnak számtalan árnyalata létezik, viszont érdemes a bőrtípusodnak megfelelő színt választani. Egy korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy a tavasz típusba tartozó nőknek a lazacpiros és a vérnarancs, a nyár típusúaknak a vörösbor, a bordó, az ősz típusba tartozóknak a téglavörös, paradicsompiros, terracotta, a tél típusba tartozóknak a Ferrari-piros árnyalat áll a legjobban. Ne félj a színektől az ajkaidon, és találd meg a hozzád legjobban passzoló színt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.