Tuningold fel a régi, megunt táskádat!

advent elegáns kreatív táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél egy új táskával villogni a céges bulin, de már minden pénzedet ajándékokra költötted? Itt egy gyors tipp arra, hogyan dobhatod fel egy régi, megunt táskádat.

Karácsonykor te is jól átgondolod a költségvetést? A számolgatás nálad is sokszor oda vezet, hogy egy-egy új cuccról, új ruháról vagy éppen táskáról le kell mondanod? Álltál már kétségbeesetten a szekrény előtt karácsonyi partiba vagy éppen a szilveszteri mulatságba készülődve? A megoldás pofonegyszerű: a már jól bejáratott szereléseket egy-egy kiegészítővel teljesen újjá varázsolhatod. Például egy táskával! Most pedig arra is tippet adunk, hogyan dobhatod fel régi, megunt koktéltáskádat.

Forrás: http://ricochetandaway.blogspot.hu

A képeken látható táska egy igazán kreatív bloggerlány alkotása, ami kitűnő példa arra, hogyan tehető maivá egy vintage táska. Ehhez hasonló retró táskát biztosan te is találsz a nagymamád vagy édesanyád szekrényében, ha pedig a varrós fiókban akad némi maradék csipke, akkor az alapnyagköltséget majdnem nullára redukálhatod. A könnyebbség kedvéért használhatsz színes csipkét, de akár fehéret is befesthetsz, ahogyan az az eredeti ötletben is történt. A legegyszerűbb, ha a színes csipkéket felragasztod a táskára, de ha több kreativitást érzel magadban, a takarószalagok segítségével akár csíkokat vagy egyéb mintákat is festhetsz a felületre. Ha nem szeretsz pepecselni a ragasztóval, akkor kétoldalas ragasztóval akár sima szalagokat is applikálhatsz a táskára. Láss neki a táska-tuningnak még az ünnep előtt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.