mézeskalács karácsony Sarka Kata advent gyerekek koszorú család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata minden évben megmutatja, hogyan készülődnek a gyerekekkel a karácsonyra. Idén is beleshettünk hozzá.

Kata minden évben a gyerekekkel együtt, meghitt hangulatban készül az ünnepekre. Idén mézeskalácsot sütöttek és díszítettek, míg az asztal dísze egy piros gyertyákkal felöltöztetett adventi koszorú, egy, a vele színben harmonizáló mikulásvirággal.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Extra tipp, ha te is a gyerekekkel együtt készülődsz

Nincs is szebb, mint amikor a karácsonyfán az unalmas egyendíszek helyett saját kezetek alkotása ragyog, ráadásul az ünnepig tartó várakozás is könnyebben telik, ha lefoglaljátok magatokat a kézműves munkával. Az egyik legegyszerűbb, kisebb gyerekekkel is mókás díszalkotási módszer a gyöngyfűzés, hiszen vékony, könnyen hajlítható drót és néhány ragyogó gyöngy segítségével akár csillagot vagy más karácsonyi témájú díszt készíthettek - egy-egy nagyobb gyöngy ráadásul már önmagában is szép lehet. Aszalt narancskarikákból és mézeskalácsfigurákból is készülhetnek díszek, csak egy szép szalagot kell kötnöd rájuk.

Úgy tűnik, Kata a klasszikus dekoráció híve. Te is szereted a piros, a fehér, az ezüst, esetleg bronz színeket? Ha igazán elegáns ünnepet szeretnél, érdemes a lakásdekorációkat is ehhez a színhez illesztened. Hogy segítségedre legyünk a választásban, megmutatjuk a legszebbeket.

Ha azonban a legújabb trendeknek hódolsz és idén valami merőben újat szeretnél, akkor ismerkedj meg az idei karácsony legmodernebb stílusirányzataival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.