karácsony advent kreatív tipp otthon koszorú kézművesség dekoráció csipesz lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csipeszekkel és egy kis kreativitással számtalan ötletes dekorációt készíthetsz - például koszorút karácsonyra. Íme a Life.hu kreatív tippje!

www.craftinessisnotoptional.com
www.craftinessisnotoptional.com

A koszorúhoz először is szükséged lesz egy jó adag facsipeszre: ezeket csíptesd egy papírdoboz szélére, és fújd le zöld festékspray-vel. Erős drótból hajts szabályos kört, majd a megszáradt csipeszeket egyesével csíptesd a drótra úgy, hogy közben a drót másik végéről nagyobb, piros fagyöngyöket fűzöl fel. Akkor lesz szép a végeredmény, ha minden egyes csipesz közé kerül egy piros gyöngy. Igyekezz annyi gyöngyöt és csipeszt tenni a drótra, hogy jó szorosan helyezkedjenek el egymás mellett. Végül fordítsd ki a csipeszeket úgy, hogy a "szájuk" legyen kívül. Ha elkészültél, a drót két végét forrasztópáka vagy ragasztópisztoly segítségével rögzítsd egymáshoz, majd egy szép piros szalaggal kösd át az összeillesztést. Így fel is tudod majd akasztani a szalag segítségével a koszorút, és az illesztés sem látszik majd. Az elkészült dísz önmagában is jól mutat, de fényképeket, karácsonyi üdvözlőkártyákat is csíptethetsz rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.