Így telt Kinga utolsó hete a verseny előtt

flashmob meglepetés új élet projekt albert kinga tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2013 decemberében, amikor jelentkezett a Life.hu felhívására, Albert Kinga még nem gondolta, mennyi munka és erőfeszítés vár rá. Újévi fogadalma ugyanis az volt, hogy a mellrákból felgyógyulva április 13-án teljesítse a Telekom Vivicittá futóverseny egyik távját. 

December óta sok minden történt: Kinga rengeteg izzasztó edzésen vett részt, a Life.hu sztárszerzői, a Vitalteam mozgáskoordinátorai, Kropkó Péter és Gajdos Tamás nem kímélték Kingát. A verseny előtti utolsó hét azonban a lazításról szólt. Péter és Tamás lélekben is igyekeztek felkészíteni Kingát a megmérettetésre, sőt, egy meglepetésbulit is szerveztek a számára.

/1404/Kinga201441110379

Kinga szemlátomást meglepődött, amikor jógaóra helyett egy kávézóban fogadta őt a felkészítő csapat minden tagja - Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője, Szily Nóra coach, Miháldy Kinga, az OÉTI dietetikusa, és persze a Kropkó-Gajdos páros.

A hét második felében egy, a daganatos megbetegedések megelőzésére felhívó flashmob-táncot adtak elő az Aréna Plázában, amin természetesen Kinga is részt vett.

Az élet igenis habostorta!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140402-az-elet-igenis-habostorta-a-sugar-shop-uzeletben-jarunk-kingaval-hogy-egy-kicsit-kenyeztessuk-a.htmlA sok munkának meglett a méltó jutalma, végre! Örülhet Albert Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja. Edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás szabadnapot adtak ma Kingának és elmentek egy cukrászdába. Így együtt ünnepelték Kinga eddigi kemény munkáját. Szerencsére a Life.hu mozgáskoordinátorai tudják, néha bűnözni is kell! KingaOrigoKinga Jő nő napja Takács Nórávalhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140402-kinga-jo-no-napja-takacs-noraval.htmlA héten Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője kezelésbe vette Kingát. A kétgyermekes anyuka, akinek napjait most a nagy kihívás, a Vivicittára való felkészülés teszi ki, többnyire sportruhát hord, és egyébként az utcára is inkább a sportosan elegáns stílust kedveli. Nóra ezúttal igyekezett Kinga nőies oldalát kiemelni, nézzétek meg, hogyan sikerült!KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huFutásnak eredtek: Kinga és a rajongói közös edzésehttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140329-futasnak-eredtek-kinga-es-a-rajongoi-kozos-edzese-a-margitszigeten.htmlA korábbi "Fuss te is Kingával" felhívásunk kapcsán sok barát, rajongó és sportoló döntött úgy, hogy szombat reggel együtt funak Kingával, Kingáért a margitszigeti atlétikai pályán. Az egészségügyért felelős államtitkár, Szócska Miklós pedig már a helyszínre is egyenesen futva érkezett. Kinga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.