Te megéled az életedet? Kezdd el még ma!

Forrás: Thinkstock -
élet stressz élvezet tudatosság énidő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te észreveszed az élet apró szépségeit, vagy sokszor úgy érzed, elhaladnak melletted a hónapok anélkül, hogy lett volna egy-egy jó pillanatod? Kezdd el megélni az életet - tarts velünk októberben!

Tudatosan jelen vagy a mindennapjaidban? Igazán megéled azt, ami veled történik, az életet annak minden szépségével és gyötrelmével? Nemcsak testileg, de lelkileg is ott vagy a saját világodban? Ha utazol valahová, rácsodálkozol a város szépségére? Észreveszed azokat a pipacsmezőket, melyek mellett elhaladsz? Ha erdők között jársz, megállsz egy percre, és beleszívsz a friss levegőbe?

Forrás: Thinkstock

Ha idő kell rá, hogy átgondold a választ, akkor előfordulhat, hogy túlságosan kevés időt szánsz az igazán szép dolgokra, az apró mozzanatokra, a mindennapokra.

A következő hetekben a Life.hu oldalain mindent megtudhatsz a mindfullness jelenségről - ez jelenti azt a lelkiállapotot, amikor minden figyelmünket a jelenre összpontosítjuk. Olvashatsz majd arról, mi kell ahhoz, hogy több időt tudj szánni a szép dolgokra, saját magadra, és arra, hogy észrevedd azokat a dolgokat, melyek mellett eddig elmentél.

Ahhoz pedig, hogy megtudd, te valóban megéled -e az életedet, töltsd ki a tesztünket, ami rávilágít majd arra, hogyan éled a mindennapjaidat. Ha kilépsz a rutinból, és kicsit észreveszed a jót az életedben, kevésbé leszel stresszes, és nem érzed azt folyton, hogy mások élete, élményei után sóvárogsz. Hidd el, megéri kicsit elmélyedni ezekben a dolgokban, több időt szánni saját magadra, mert ezektől sokkal szebb és kiegyensúlyozottabb lesz a nap minden órája!

Töltsd ki a tesztet - kattins IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.