Gyönyörű halárus lányt csodál a világ - Fotó

modell árus Tajvan piac hal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyönyörű halárus lányra lettek figyelmesek a vásárlók Tajvanon. Azóta a piacot ellepték az újságírók és a tévéstábok, hogy a csodájára járjanak a hölgynek.

Vásárlók egyszer csak arra lettek figyelmesek a tajvani halpiacon, hogy az egyik pultnál egy gyönyörű nő árulja a portékát. A hölgyből azóta igazi sztár lett, gyakran lepik meg munkája közben tévéstábok, hogy interjút készítsenek vele, és megörökítsék, hogyan dolgozik.

A Daily Mail azt írja, a 26 esztendős Liu PengPeng valójában modellként dolgozik, és a piacon csak besegít az édesanyjának szabadidejében.

Ezért tűnt el a képernyőről Palik Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-ezert-tunt-el-a-kepernyorol-palik-laszlo.htmlPalik László elárulta, miért is döntött úgy nyolc éve, hogy eltűnik a képernyőről. TV + SztárokOrigoTolvai Reni Csepregi Évával lép majd fel a Sztárban sztár című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-tolvai-reni-csepregi-evaval-lep-majd-fel-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlÚjabb megméretésre készül a Sztárban sztár című műsor színpadán Tolvai Renáta. Azt is megmutatta, hogy ebben ki lesz a partnere. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó mindent tisztázni szeretne maga körül, változtat az életénhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-keresztes-ildiko-mindent-tisztazni-szeretne-maga-korul-valtoztat-az-eletet.htmlMost már csak azokat a személyeket szeretné a környezetében tudni Keresztes Ildikó énekesnő, akik méltóak erre. Úgy érzi, változtatnia kell az életén, szeretné jól érezni magát. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoIdén már biztosan nem látogat haza Németországból Istenes Bence és családjahttp://www.life.hu/sztarok/20181215-iden-mar-biztosan-nem-latogat-haza-nemetorszagbol-istenes-bence-es-csaladja.htmlIstene Bence és családja idén már biztosan nem látogat haza Magyarországra. TV + Sztárok--Így köszönt el Kovács Patrícia és Dobó Kata a Korhatáros szerelemtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-igy-koszont-el-kovacs-patricia-es-dobo-kata-a-korhataros-szerelemtol.htmlVéget ért a második évada a Korhatáros szerelemnek. A színészek megható szavakkal búcsúztak szeretett karaktereiktől. TV + Sztárok--Vastag Csaba lett a show-király a Csak show és más semmi című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181215-vastag-csaba-lett-a-showkiraly-a-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musorban.htmlVastag Csaba lett a Csak show és más semmi show-királya. A show-királynő címet Tatár Csilla szerezte meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.