Stílusos, kreatív, motiváló: határidőnaplók és tervezők 2019-re

tervező határidőnapló új év
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik az új év, a tiszta lap: 365 napnyi tervezés, célkitűzés és boldogság vár ránk, amihez méltó társ lehet egy határidőnapló. Megmutatjuk a kedvenceinket, amelyekben biztosan nem fogsz csalódni, ha stílusos és kreatív tervezőt keresel.
  • Életszövő (11 490 Ft)

Az Életszövő egy rendkívül kreatív határidőnapló, ami két darab, cserélhető, spirálra fűzhető előlappal rendelkezik. A rendszerezőknek, emlékgyűjtőknek kifejezetten ajánljuk a rengeteg kis tartozék miatt. Ilyen például a 8 oldalnyi lefűzött matrica, a gemkapcsok vagy az aranyozott irattartó, de stresszoldó színezőoldalak, bevétel- és kiadásrendező, bakancslista-tervező, ajándékötlet-tervező, megnézett mozifilmek és elolvasott könyvek feljegyzéséhez készített oldal is található a könyvecskében. Az öröknaptárról és a vonalzóról és a jelölő fülecskékről már nem is beszélve. Imádnivaló, ugye?

A rendszerezőknek, emlékgyűjtőknek kifejezetten ajánljuk a rengeteg kis tartozék miatt Forrás: Életszövő
  • Malinovka határidőnapló (4800 Ft)

A 180 oldalas cérnafűzött határidőnapló éves és havi áttekintő oldalakkal. A hetek oldalpárokra vannak rendezve. A jegyzetlapokon kívül a holdfázisok megjelölései sem hiányoznak belőle. Rózsaszín, világos szürke, és fekete színekben érhető el. A letisztult formák és színek szerelmeseinek ajánljuk!

A jegyzetlapokon kívül a holdfázisok megjelölései sem hiányoznak belőle Forrás: Malinovka
  • Anti-határidőnapló (6500 FT és 5200 Ft)

A lassítást, az élet apró csodáira való rácsodálkozást igyekszik visszahozni felgyorsult életünkbe az anti-határidőnapló, amely a mindfullness és a slow living alapelveit követi. A könyvben 12 havi tematika található, valamint évkezdő és évzáró önreflexiós gyakorlatok, egy kétoldalas óriás színező, önismeretet támogató tanítások, slow idézetek, inspirációs matricák. A nemzetközi lassulós ünnepnapokat is jelzik, amelyek például az ölelés vagy a keresztrejtvényfejtés örömére hívják fel a figyelmet. Havi slow food alapanyag-ajánlót is találhatsz a naplóban, hogy inspirációt nyerj a főzéshez és a piacra járáshoz. Az anti-határidőnaplót két méretben (A/5, A/6) és háromféle borítóval rendelheted meg.

Az anti-határidőnapló a mindfullness és a slow living alapelveit követi Forrás: Anti-határidőnapló
  • Papetri Paperworks (határidőnapló 5990 Ft, tervező 4800–6990 Ft)

Imádjuk a Papetri stílusát, és ha választani kellene a határidőnaplók és a dátumozatlan tervezők között, valószínűleg nem is tudnánk dönteni. A határidőnaplók havi és heti rendszerezőket tartalmaznak, angol nyelvűek, ünnepek és névnapok azonban nincsenek benne. A tervezők olyan embereknek készültek, akik mindent szeretnek vezetni, nemcsak a kötelező, hanem a kedves dolgokat is. Vezetheted a megtakarításokat, a születésnapokat, mindenféle teendőket.

Olyan embereknek készültek, akik mindent szeretnek vezetni, nemcsak a kötelező, hanem a kedves dolgokat is Forrás: Papetri Paperworks
  • DOT for You Budapest IRKA (9500 Ft)

A kemény táblás, kézi kötésű, igazán letisztult külsejű IRKA határidőnaplók FSC minősítéssel rendelkező papírból készülnek. Ez azt jelenti, hogy a papír gyártásához felhasznált fa ellenőrzött fakitermelésből származik: nem irtanak miatta esőerdőt, és nem környezeti rablógazdálkodás származéka. Olyan papírból készülnek, ahol a papír készítése során a gyártási eljárás elemi klórtól mentes. Ez az eljárás elejét veszi a mérgező és rákkeltő dioxinok kibocsátásának. Ezt a gyártási technológiát az „elérhető legjobb technológia"-ként ismerik az EU-ban.

A papír gyártásához felhasznált fa ellenőrzött fakitermelésből származik Forrás: Dot For You
  • Élettervező (2790 Ft)

Az Élettervező egy önismereti határidőnapló. Vezérfonalat nyújt a hétköznapjaid szervezéséhez és a hosszú távú céljaid elmélyítéséhez. Mivel nincs évhez rendelve, valójában bármikor elkezdheted, és újra folytathatod. A naplóban található gyakorlatok segítenek, hogy önmagadat megismerve felülírd régi szokásaidat, és tudatosabban haladj egy olyan élet felé, amit élni szeretnél.

Az Élettervező egy önismereti határidőnapló Forrás: Partvonal Könyvkiadó
  • A napok iszkolása (3499 Ft)

Az immár negyedszer megjelenő A napok iszkolása olyan, mint az igazi, platóni értelemben vett pohár: félig üres, és félig tele van. Üres, hisz a notesz használója ír majd a kalendáriumba; közben pedig magvetős szerzők idézeteit olvashatja hétről hétre. Lapról lapra. Szabadság és munka: egy naptár talán e két elem különleges harmóniája. "Olvasó, nem leszek vezérlő csillagod, igazodj el magad e gyönyörű gazdagságban" - üzeni nekünk Esterházy Péter, és persze szavatol is, az irodalom biztonságáért.

A notesz használója magvetős szerzők idézeteit olvashatja hétről hétre Forrás: Magvető könyvkiadó
  • Bomo Art heti asztali tervező (2800 Ft)

Klasszikus határidőnaplókat is készít a Bomo, de mi most az 52 oldalas asztali jegyzettömböt ajánljuk, amely az év 52 hetére nyújt tiszta felületet. Az oldalakat megtöltheted színes programokkal, feladatokkal és hasznos információkkal. A lejárt hetet pedig letépheted, hogy helyet adj a következőnek. Segít egyben látni a hétre kitűzött feladatokat, eligazodni az irodai teendőidben, rögzíthetsz rá minden fontosat, amit meg szeretnél valósítani a héten, sőt még órarendnek és egérpadnak is használhatod. 4-féle mintával kapható (Rózsák, Róka és Bagoly, Ballonok, Erdő).

Az 52 oldalas asztali jegyzettömb az év 52 hetére nyújt tiszta felületet Forrás: Bomo Art

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.