Elizabeth Hurley arcápolási módszerét tesztelte egy újságíró

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Callahan -
Liz Hurley hidratálás pattanás arcápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liz Hurley 53 évesen is sugárzóan szép, úgyhogy ha valakinek az arcápolási módszerére kíváncsiak az emberek, akkor az övére biztosan: napi hatszor hidratál. Egy újságírónő ki is próbálta gyorsan, de nem olyan eredmény született, mint amilyenre számított. 

Elizabeth Hurley 53 éves és bombasztikusan néz ki. Ráncoknak nyoma sincs az arcán, ezért ha ő azt állítja egy arcápolási módszerről, hogy beválik, az emberek hallgatnak rá, pedig nem biztos, hogy kellene... Azt állítja, hogy naponta hatszor is hidratálja arcát és nyakát, ezért olyan feszes, a The Sun újságírója pedig úgy döntött, kipróbálja, mit tud ez a módszer.

Elizabeth Hurley arcápolási módszere kész katasztrófa Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Callahan
Madina Shrienzada vlogger fogkrémmel távolította el szőrszálaithttp://www.life.hu/trend/20181115-madina-shrienzada-vlogger-fogkremmel-tavolitotta-el-szorszalait.htmlMadina Shrienzada vlogger meglepte rajongóit legújabb szépségápolási trükkjével: fogrémet használt szőrtelenítésre. TrendOrigoHeti trendjelentés: így néz ki most a Spinédzserek egykori sztárja, Alicia Silverstonehttp://www.life.hu/trend/20181116-heti-trendjelentes-szerepel-benne-alicia-silverstone-carrie-underwood-johnny-depp.htmlA hét a People's Choice Awards díjátadóval indult, majd filmpremierekkel és egyéb gálákkal folytatódott. Volt például Glamour Woman of the Year-díjátadó, és végre elérkezett a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei első vetítése is. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatait. Trend--Fotókon Megyeri Csilla stílusevolúciójahttp://www.life.hu/trend/20181116-fotokon-megyeri-csilla-stilusevolucioja.htmlBemutatjuk Megyeri Csilla stílusevolúcióját: így változott meg a műsorvezető külseje az elmúlt években. TrendOrigoÚj frizurát villantott Meghan Markle: fotóhttp://www.life.hu/trend/20181116-uj-frizurat-villantott-meghan-markle.htmlMeghan Markle új frizurát villantott: lépcsőzetesre vágatta a haját. Trend--Így néztek ki a Victoria's Secret-modellek a '90-es években: fotók a kifutórólhttp://www.life.hu/trend/20181115-igy-neztek-ki-a-victorias-secret-modellek-a-90es-evekben.htmlA világ legnagyobb szabású, egyben a legdrágább és legnézettebb divatbemutatója a Victoria's Secret-show. A márka története 1977-ig nyúlik vissza, a kifutón pedig 1995-ben láthattuk először a márka szexi fehérneműit. TrendOrigoFélmeztelenül fotózták a vitiligós modellt, Winnie Harlow-thttp://www.life.hu/trend/20181115-felmeztelenul-fotoztak-a-vitiligos-modellt-winnie-harlowt.htmlFélmeztelenül pózol egy ismert divatmagazin lapjain a vitiligós modell, Winnie Harlow. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.