A világ legdrágább gumicsizmái: vajon megérik a pénzüket?

Forrás: Shutterstock -
bazár cipő ősz gumicsizma tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszúra nyúlt vénasszonyok nyara után megérkezett az esős, borongós, hideg őszi idő. Előkerülnek a téli csizmák, aminek azonban kiváló alternatívája az esős napokon a gumicsizma, amit korábban elsősorban mint fesztiválkelléket tartottunk számon. Nézd meg a világ legdrágább darabjait, és ismerd meg a hazai kínálatot is.  
  • Lemon Jelly 38 ezer – Ez a púderes színű, műszőrmével kombinált csizma alapdarabgyanús.
Forrás: Lemon Jelly
  • Moschino 42 ezer – A híres márka sem akart kimaradni a gumicsizmagyártásból, így meg is alkottak egy szívecskével kombinált terepmintás darabot.
Forrás: Moschino
  • Bernardo 44 ezer – Ez a pink csizma végleg leszámol a fekete gumicsizmák egyeduralmával.
Forrás: Bernardo
  • Melissa 45 ezer – Nem gondoltuk, hogy ennyire stílusos, magas sarkú darabot is találunk, de a tervezők ránk cáfoltak.
Forrás: Melissa
  • Barneys New York 45 ezer – Túrázáshoz is alkalmas, teljesen vízálló cipő, ami egy neoprén belsőrészt rejt, ráadásul elképesztően vagány.
Forrás: Barneys New York
  • Hunter 48 ezer – Itthon is több üzletben megvásárolható, az egyik leghíresebb gumicsizmáról van szó.
Forrás: Hunter
  • Rag & Bone 62 ezer – Egy újabb menő dizájn, mint egy motoros bakancs, potom 62 ezer forintért.
Forrás: Rag & Bone
  • Off-White 123 ezer – Ez a fűzős fazon meglehetősen látványos darab, habár zöldben a klasszikus munkavédelmire hasonlít.
Forrás: Off-White
  • Fendi 172 ezer – A legdrágább, amit találtunk, a Fendi divatházból való. Egyébként tényleg kifejezetten szép, letisztult darab, ami bizonyára ezt a pénzt is megéri, legalábbis néhány tehetősebb vásárlónak.
Forrás: Fendi

Ami a hazai kínálatot illeti, 20 ezer forint körül már jó kis dizájnos darabokat lehet kapni. Kedvenc lelőhelyeink a The Mayfair Selection és a gumicsizma online áruház. Itt még csizmákba való plusz polárbelsőt is tudsz vásárolni. Ha viszont ennél olcsóbban, mondjuk 5 ezer forint körül szeretnéd megúszni, akkor a Deichmannban nézz körül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.