Heti trendjelentés: Iskra Lawrence plus size modell a hét legszebbje

Iska Lawrence trendjelentés vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A divatvilág legizgalmasabb eseménye ezen a héten kétségkívül a Victoria's Secret divatbemutató volt, és az azt követő after party. Most azonban azokat a vörös szőnyeges pillanatokat mutatjuk meg, amelyek ezenkívül tartogattak izgalmas pillanatokat. 
  • Justin Bieber menyasszonyát, Hailey Baldwint extrém szabású, csillogó kosztümben láthattuk a vörös szőnyegen. Az óriási fülbevaló talán egy kicsit már sok volt hozzá.
Hailey Baldwin Forrás: Getty Images/Gregg Deguire
  • Sarah Jessica Parker igencsak stílusosan, fekete csipkefülekkel, piros szoknyában érkezett a Mickey egér-múzeum megnyitójára. Imádtuk ezt az outfitet!
Sarah Jessica Parker Forrás: Getty Images/Craig Barritt
  • Legtöbbször kifejezetten szeretjük Cara Delevingne nadrágos megoldásait, de ezúttal mellélőtt a modellből színésznővé avanzsált sztár.
Cara Delevingne Forrás: Getty Images/WireImage/Taylor Hill
  • Madonna lánya, Lourdes Leon a Vogue divatgálájára érkezett ebben a kissé rendetlen hatású, fehér ruhában. A fülbevalókra érdemes közelebbről is vetni egy pillantást.
Lourdes Leon Forrás: Getty Images
  • A hét sztárja minden kétséget kizáróan a plus size modell, Iskra Lawrence volt, aki elegáns és dögös választásával csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen.
Iskra Lawrence Forrás: Getty Images
Sokat mutató ruhákba bújtak a modellek a Victoria's Secret after partyjánhttp://www.life.hu/trend/20181109-victorias-secret-after-partyja-a-vilag-legdogosebb-modelljeivel.htmlIdén New Yorkban rendezték meg a világ legnagyobb szabású divatshow-ját. A Victoria's Secret angyalkái a kifutóról a vörös szőnyegre, azaz az after party-ra mentek. Megmutatjuk, milyen ruhákat viseltek! Trend--Victoria's Secret 2018: ilyen volt idén a világ legdögösebb divatshow-jahttp://www.life.hu/trend/20181109-victorias-secret-2018-ilyen-volt-iden-a-divatbemutato-palvin-barbival.htmlA Victoria's Secret a világ legnézettebb (800 millió néző) és legdrágább (kb 3 milliárd forint) divatshow-ja, ahol a világ legdögösebb modelljei kapnak lehetőséget, hogy elképesztően szexi, különleges és egyedi fehérneműket mutassanak be. A hab a tortán, hogy idén Palvin Barbi is visszatért az angyalok közé. TrendOrigoA párjával cukiskodó Palvin Barbi ellopta a show-t a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20181109-palvin-barbi-a-victorias-secret-utan-a-voros-szonyegen-pozolt.html2012 után újra a Victoria's Secret angyalai között vonult kifutóra Palvin Barbi. A nagyszabású show után az after party vörös szőnyegén pózolt a magyar modell. Trend--Énidőre fel: fürdőbombák a csodaszép bőrérthttp://www.life.hu/trend/20181025-enidore-fel-furdobombak-a-szep-borert.htmlVannak, akik szerint a szépségért meg kell szenvedni, szerintünk azonban nincs is annál jobb érzés, mint amikor a szépülés a világ legkellemesebb dolga. Merülj el egy testet és lelket melengető habfürdőben, és közben élvezd, hogy a bőröd is feltöltődik energiával. TrendOrigoMicsoda nő! Ikonikus képek a születésnapos Julia Robertsrőlhttp://www.life.hu/trend/20181025-51-eves-lett-julia-roberts-ikonikus-fotok.htmlMa van Julia Roberts 51. születésnapja. A világ legszebb nőjének és a legszebb mosolyú nőnek is többszörösen megválasztott színésznőt ritkán látott fotóival ünnepeljük. Trend--A szépség másik arca, 2. rész: kerekesszékes modellekhttp://www.life.hu/trend/20181105-kerekesszekes-modellek-a-szepseg-masik-arca.htmlA szépség fogalma egyre kevésbé korlátozható szűk határok közé. Míg a 20. század évtizedei a különböző szépségideálokról szóltak, ez az évszázad leginkább a másságot idealizálja. A tökéletesség helyett a tökéletlenség, a szimmetria helyet az aszimmetria, a szépség helyett a szépséghibák lettek a mérvadók. A divatiparban is a változás szele fúj, így a következő hetekben olyan modelleket mutatunk be, akik a megszokotthoz képest máshogyan szépek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.