Meghan Markle elbúcsúzott ikonikus magassarkújától: fotó

Forrás: AFP/Julian Smith -
Meghan Markle magassarkú terhes cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja jelentette be Meghan Markle, hogy várandós, azóta már nem is rejtegeti még aprócska pocakját. Az viszont már világosan látszik, hogy a jól megszokott öltözködésén változtatott kicsit: elbúcsúzott a magas sarkaktól. 

Meghan Markle terhessége csak néhány napja vált hivatalossá, bár már régóta pletykáltak arró, hogy várandós lehet a hercegné. Eddig azonban ahogy lehetett, takarta Meghan a pocakját, a bejelentés után már azonban büszkén mutogatja, és látszik, hogy már öltözködése is változott, a várandóssághoz idomult.

Meghan Markle lapos cipőt húzott Forrás: AFP/Julian Smith

Bár ikonikus stílusán nem változtatott, egy szeretett és folyton viselt darabot azonban lecserélt, méghozzá a magas sarkakat. Nem sokszor lehetett eddig Meghan Markle-t lapos cipőben látni, de legutóbbi nyilvános megjelenésén már azt viselt!

Isten is hercegnének teremtette Meghan Markle-t: stílusevolúció

Május 19-én esküdött örök hűséget Harry herceg és Meghan Markle, de nem most lett igazi hercegné: a stílusa alapján egész életében erre a szerepre készült az egykori színésznő. Nézd meg, Meghan Markle stílusevolúcióját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.