Diana hercegnő ékszereit viselte Meghan Markle

Forrás: WireImage/PA/Dominic Lipinski -
Meghan Markle Diana hercegnő ékszer Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle egy kedves gesztussal emlékezett meg férje, Harry herceg édesanyjáról, Dianáról.

Mint arról már beszámoltunk, babapocakot villantott Sydney-ben Meghan Markle. A szemfülesek azonban még valami különlegeset szúrhattak ki a hercegnén: az ékszerei sokak számára ismerősek lehetnek, ugyanis Diana hercegnő hordta ezeket évekkel ezelőtt.

A pillangó formájú fülbevalót és az aranykarkötőt férje, Harry herceg ajándékozhatta neki a gyermekáldás alkalmából és viselése egyfajta tisztelgés a hercegnő előtt.

Mint ismeretes, a hercegnő halála után ékszereit a fiai örökölték, amelyeket aztán egy kedves gesztusként és szerelemük jeléül a feleségeiknek ajándékozhatnak.

A fülbevaló és a karkötő Dianáé volt Forrás: WireImage/PA/Dominic Lipinski
MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni eljegyezték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20181016-mc-hawer-es-33-evvel-fiatalabb-kedvese-mata-fanni-eljegyeztek-egymast.htmlMég csak néhány hete ismerkedett meg MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni. Kapcsoltuk azonban máris szintet lépett, eljegyezték egymást. Sőt, MC Hawer az egyik kommentelőnek családalapítási terveikről is beszélt. TV + SztárokOrigoSurvivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigoMelegpornós lehetett a Survivor játékosa, Balázs (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181016-melegpornoban-szerepelhetett-a-survivor-jatekosa-balazs.htmlPikáns múlttal rendelkezhet a Survivor egyik játékosa, Balázs, aki már fel is adta a versenyt. Kommentelők fedezték fel, hogy a srác valószínűleg sok-sok évvel ezelőtt melegpornóhoz adta az arcát (és testét). Bár a férfi azóta szakállat visel, és jónéhány kilóval nehezebb is, árulkodó tetoválásait nem tüntette el. TV + SztárokOrigoStohl András és exe, Ancsika újra jóban vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-stohl-andras-es-exe-ancsika-ujra-joban-vannak.htmlKét évvel szakításuk után úgy tűnik, igazán jó kapcsolat van Stohl András és két gyermekének édesanyja, Ancsika között. Beszédes lesifotók készültek róluk. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoElköltözött Friderika Pintér Tibortólhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-elkoltozott-rubos-friderika-pinter-tibortol.htmlPintér Tibor és fiatal kedvese, Friderika nemrégiben a Mokkában szerepeltek, és látszott rajtuk, hogy nem éppen a legjobb passzban vannak. Olyannyira, hogy a lány oda is szólt a színésznek. Most kiderült, a pár tagjai külön is költöztek, helyesebben: Friderika faképnél hagyta Tenyát. TV + SztárokOrigoÁgyból posztolt Kárpáti Rebeka: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-agybol-posztolt-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka lefotózta alvó vőlegényét, Völgyi Dánielt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.