Az állatminta a szezon slágere: te viselnéd ezeket a darabokat?

kígyó minta leopárd állatminta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új szezon egyik nagy trendje az állatminta. Főleg a leopárd- és a kígyóminták jelentek meg az üzletek kínálatában, na és persze a hollywoodi hírességeken. Neked bejönnek ezek a darabok?
  • Abbey Lee Kershaw a New York-i divathéten, egészen pontosan Tom Ford bemutatóján jelent meg ebben a feltűnő piros ruhában.
Abbey Lee Kershaw Forrás: Northfoto/The Mega Agency
  • Hasonló pirosat, csak éppen nadrágot láthattunk Kendall Jenneren szintén szeptemberben.
Kendall Jenner Forrás: Northfoto/The Mega Agency
  • A pirossal kombinált állatminta, úgy fest, a sztárok egyik legnagyobb kedvence. Charlotte McKinney is a New York Fashion Week egyik bemutatójára választotta ezt a blúzt.
Charlotte McKinney Forrás: Northfoto/TheImageDirect.com
  • Tilda Swinton szeptember elején, a velencei filmfesztiválon viselte ezt a rendkívül extravagáns ruhát, amit hasonló anyagból varrott kesztyű és magassarkú is kiegészített.
Tilda Swinton Forrás: WireImage/2018 Elisabetta A. Villa/Elisabetta A. Villa
  • Ha már a feltűnő daraboknál tartunk, Rita Ora neon színnel kombinált állatmintás ruháját és harisnyáját sem hagyhatjuk ki. Abszolút meghökkentő kombináció, és kissé már közönséges is.
Rita Ora Forrás: Northfoto/The Mega Agency
  • Klasszikusabb vizekre evezve meg kell említenünk Dua Lipa GQ Man of the Year-gálán viselt ruháját. Ez is egy meglehetősen dögös darab volt, de az eleganciát sem nélkülözte.
Dua Lipa Forrás: Getty Images/Mike Marsland/WireImage
  • Tyra Banks a szezon egyik trendszínével, a sárgával kombinálta az ocelot mintát, ami egyébként jó is lehetett volna, de a teljes összhatás nem igazán szerettük.
Tyra Banks Forrás: Getty Images/FilmMagic/Isaiah Trickey
  • Íme, egy kis válogatás azokból a darabokból, amelyeket a hazai fast fashion üzletekben is megtalálhattok.
1. Zara 2195 Ft, 2. Bershka 7995 Ft, 3. Mango 5595 Ft, 4. Mango 29 995 Ft, 5. Pull&Bear 2595 Ft, 6. Pull&Bear 9995 Ft, 7. Bershka 7995 Ft, 8. Bershka 1995 Ft Forrás: Life.hu

Neked bejön az állatminta?

Vajúdó, plus size és androgün modellekkel mutatta be új kollekcióját Rihannahttp://www.life.hu/trend/20180918-rihanna-savage-x-fenty-showjan-vajudo-kismama-es-plus-size-modell-is-felvonult.htmlIdén Rihanna divatbemutatója zárta a New York-i divathetet. Az énekesnő korábban is közreműködött más brandekkel, most azonban saját fehérneműmárkájának kollekcióját mutatta be. A Savage x Fenty show egészen rendhagyó lett. Trend--Emmy 2018: így vonultak a sztárpárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180918-emmy-2018-sztarparok-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy divatbakikból, úgy gyönyörű sztárpárokból sem volt hiány a tegnap este megrendezett, 70. Emmy-gálán. Mutatjuk a legédesebben turbékoló párokat! TrendOrigoEmmy 2018: a legszebb és legrondább ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20180918-emmy-2018-a-legszebb-es-legrondabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlTegnap este tartották a 70. Emmy-gálát Hollywoodban. A televíziózás Oscarjaként is emlegetett díjátadó vörös szőnyegén bőven akadtak meglepetések. A korábbi években kevesebb divatbaki jellemezte az Emmy-ket, idén azonban többen is olyan ruhát választottak, ami nem passzolt hozzájuk. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! TrendOrigoPalvin Barbi vagy Lady Gaga: ki volt a velencei filmfesztivál legszebbje?http://www.life.hu/trend/20180910-a-velencei-filmfesztival-legszebbjei.htmlHétvégén véget ért a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Összegyűjtöttük az esemény legszebb vörös szőnyeges ruháit, nektek pedig nincs más dolgotok, mint megszavazni a kedvenceteket. TrendOrigoHeti trendjelentés: neked bejön Blake Lively stílusa?http://www.life.hu/trend/20180921-heti-trendjelentes-szerepel-benne-blake-lively-anna-kendricks.htmlA héten az Emmy-gála volt a legfontosabb vörös szőnyeges esemény. Az itt látott divatbakikon és sztárpárokon túl azonban láttunk még néhány izgalmas outfitet a héten. Mutatjuk is őket! TrendOrigoFrizuratippek iskolakezdéshezhttp://www.life.hu/trend/20180903-frizuratippek-iskolakezdeshez.htmlÚjra itt az ősz, ami mindig egy kicsit az újrakezdésről, a megújulásról is szól. Újulj meg most gyönyörű frizurákkal, amit imádni fogsz az iskolaszezonban is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.