Katona Renáta Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Borzasztóan csúnya vénasszonyos az a ruha."

"A legcsodálatosabb születésnapom a 27. Soha életemben nem éreztem magam ilyen jól a bőrömben! Kötelező küzdeni a 100%-os boldogságért, mert megéri! Hálás vagyok, hogy egymásra találtunk az én másik felemmel @berkikrisztian-nal! Veled minden nap születésnap. Köszönöm, hogy vagy nekem!" - írta Mazsi, a szülinapi stylingot pedig megköszönte Csillának, a stylistjának.

Mazsi öltözéke, de legfőképpen a körömlakkja azonban nem tetszett minenkinek, és a fanyalgók hangot is adtak véleményüknek, amelyeket a fotó mellett el is olvashatsz.

Bikiniben pózol Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20180812-bikiniben-pozol-salma-hayek-szineszno.htmlAz Instagramra töltötte fel bikinis fotóját Salma Hayek. A követői teljesen bezsongtak a látványától...Trend--Ashley Graham keményen visszavágott a trolloknakhttp://www.life.hu/trend/20180812-ashley-graham-plus-size-modell-kemenyen-visszavagott-a-trolloknak.htmlAshley Graham a világ legismertebb plus size modellje egy videó kapcsán keveredett szóváltásba követőivel. TrendOrigoIsmerd meg Tóth Kinga Zoét, az Anna-bál legszebb lányát: interjúhttp://www.life.hu/trend/20180722-ismerd-meg-toth-kinga-zoet-az-annabal-legszebb-lanyat-interju.htmlTóth Kinga Zoét választották a 193. balatonfüredi Anna-bál legszebb lányának. Az eseményen a Life.hu is részt vett, így az eredményhirdetés után azonnal mikrofonvégre kapott Kinga elmondta többek közt, hogy mivel foglalkozik, miért jött el az Anna-bálra, valamint, hogy miért nem a tipikus fehér, menyasszonyi ruhát választotta öltözékéül.TrendOrigo1 millió dollárt, azaz 290 millió forintot érhet Meghan Markle ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20180630-1-millio-dollart-azaz-290-millio-forintot-erhet-meghan-markle-ruhatara.htmlÖsszeszámolták azoknak a ruháknak az értékeit, amelyekben eddig Meghan Markle nyilvánosan megjelent. Trend--Teljesen meztelenül pózol a plus size Tess Holliday: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180630-teljesen-meztelenul-pozol-a-plus-size-tess-holliday-instagram-foto.htmlTess Holliday újabb fotóval gyarapította Instagram képeinek a gyűjteményét. És nem is akármilyennel. Trend--Sminkelés közben fotózták Tóth Veráthttp://www.life.hu/trend/20180701-sminkeles-kozben-fotoztak-toth-verat-instagram.htmlTóth Verát nem először látjuk úgy, hogy nem visel melltartót a ruhája alatt. Nemrég az Instagramon, egy hozzászólónak árulta el, hogy megműtette a melleit. Az eredménnyel pedig maradéktalanul elégedett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.