Heti trendjelentés: az egykori tinisztár, Kristen Bell borzalmasan nézett ki

Forrás: AFP -
Vanessa Hudgens vörös szőnyeg Kristen Bell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban is tombol a nyár, túlságosan sok vörös szőnyeges eseményben a héten sem volt részünk, bár szép ruhákban így sem szűkölködtünk. Mutatjuk őket!
  • Pöttyök

A csíkok mellett a pöttyök is divatba jöttek idén. A héten Nina Dobrev és Leighton Meester választott pöttyös darabot. A két ruha nem is különbözhetne jobban, mégis mindkettő telitalálat a maga nemében.

Nina Dobrev és Leighton Meester Forrás: Getty Images
  • Koktélruhák

A nyári filmpremiereken szívesen viselnek a színésznők koktélruhákat, leginkább hosszú ujjú darabokat. A héten Reese Witherspoon pillangós ruhája és Eva Longoria kosztümje volt a két kedvencünk.

Reese Witherspoon és Eva Longoria Forrás: Getty Images
  • A hét legjobbja

Az abszolút favorit ruhát Vanessa Hudgens viselte, egy csodás mályva színű, könnyű, tüllös estélyit. Maga az esemény talán nem követelte ezt a mértékű eleganciát, de a fiatal színésznő káprázatosan festett.

Vanessa Hudgens Forrás: Getty Images
  • Street style szettek

Egy színésznő sem lehet mindig a topon, de Kristen Bell ezúttal kifejezetten lepukkantnak tűnt. Egy kis fésülködés, és egy letisztult, kevésbé reneszánsz stílusú nyári ruha sokat dobott volna a Veronica Mars, egykori tinisorozat főszereplőjén. Kristen, aki manapság a Rossz anyák című filmből lehet ismerős, ezúttal nagyon mellényúlt. Ellenpéldája Jessica Alba, aki kiválóan összetette ezt az outfitet.

Kristen Bell és Jessica Alba Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.