Idén nyáron is hódít a sárga szín: inspirálódj a sztároktól

fashion week Sárga Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 2016-ban is cikkeztünk arról, hogy a sárga árnyalatai milyen nagy közimádatnak örvendenek Hollywoodban, még a vörös szőnyeges eseményeken is szívesen viselik, és az az igazság, hogy a sárgamánia azóta is tart. Inspirálódj a külföldi sztároktól!

Ha már a vörös szőnyeges eseményeket is említettük, azt is megmutatjuk, hogyan fest egy sárga nagyestélyi. A nagy szoknyarész ellenére egyik sem egy klasszikus darab, Lindsey Vonn ugyanis garbóval, Rihanna pedig crop toppal kombinálta azt. Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jól tud kinézni egy sárga estélyi, de mindketten rácáfoltak.

Lindsay Vonn és Rihanna Forrás: Northfoto, Getty Images

A kevésbé grandiózus, ámde sikkes darabok is megjelentek az elmúlt években, legyen szó a vörös szőnyegről vagy az utcai viseletről. Legnagyobb kedvenceink között van Gigi Hadid és a nadrágkosztüm, Blake Lively és a trapéznadrág trapéz ujjal, illetve Jasmine Sanders kabátfazonú ruhája.

Gigi Hadid, Blake Lively és Jasmine Sanders Forrás: Northfoto, Getty Images

Az idei év legnagyobb durranását sem hagyhatjuk ki, természetesen Amal Clooney-ról van szó, és arról a sárga darabról, amit Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén viselt. A mustársárgába hajló árnyalatú ruha egy Stella McCartney-darab volt, amiben fenségesen festett George Clooney felesége.

Amal és George Clooney Forrás: Getty Images
  • Ha rád is vár még egy nyári esküvő, bátran gondolkozz a sárga színben, és ha szerencséd van, a leárazásban most egészen jó áron juthatsz hozzá az elegánsabb darabhoz.
1. Zara szoknya 3994 Ft, felső 1995 Ft, 2. Mango 7995 Ft, 3. Pull&Bear 8995 Ft, 4. H&M 9490 Ft, 5. H&M 990 Ft Forrás: Life.hu
  • Ha a hétköznapokra szeretnél beszerezni néhány sárga ruhát, abban az esetben is érdemes most körbenézned az üzletekben. Egészen nagy a választék.
1. Bershka 2995 Ft, 2. Mango 2795 Ft, 3. Mango 3995 Ft, 4. Zara 7995 Ft, 5. Mango 17995 Ft, 6. Pull&Bear 1595 Ft, 7. Mango 6995 Ft Forrás: Life.hu
  • Előfordulhat, hogy a sárga nem éppen a te színed, de egy outfitet szívesen megbolondítanál ezzel a játékos, üde, napcsókolta színnel: keresgélj a kiegészítők között is.
1. H&M 3490 Ft, 2. Fashiondays.hu Mango 4599 Ft, 3. H&M 6990 Ft, 4. Fashiondays.hu Zee Lane 16999 Ft, 5. Parfois 1995 Ft, 6. H&M 2990 Ft, 7. Fashiondays.hu Call it spring 11499 Ft Forrás: Life.hu
Heti trendjelentés: Hailey Baldwin mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20180713-heti-trendjelentes-szerepel-benne-hailey-baldwin-kylie-minogue.htmlA hét legizgalmasabb eseménye a divat szempontjából is Lajos herceg keresztelője volt. A vörös szőnyegen mindeközben az uborkaszezon volt jellemző. TrendOrigoKerüld el a hajkárosodást! Így figyelj a fürtjeidre nyáronhttp://www.life.hu/trend/20180710-keruld-el-a-nyari-hajkarosodast.htmlKönnyen lehet tartós hajkárosodás egy kiadós strandolás vége, ha nem vagyunk elővigyázatosak. A tűző nap, a klóros medencevíz vagy éppen a sós tengervíz extrém igénybevételt jelent a hajnak, ami ezért különleges törődést igényel. Elmondjuk, mit kell tenned. TrendOrigoRuhamustra a királyi keresztelőről: hagyomány és elegancia mindenekfeletthttp://www.life.hu/trend/20180712-ruhamustra-lajos-herceg-keresztelojerol.htmlJúlius 9-én megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegnő harmadik gyermekét, Lajos herceget. A dédnagyszülők, azaz II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vettek részt az eseményen, de a nagynénik és nagybácsik nem hiányoztak. Most megmutatjuk, hogy milyen ruhában érkeztek az eseményre a királyi család tagjai. Trend--Sminktermékek, amiket ne felejts otthon, ha nyaralni mészhttp://www.life.hu/trend/20180711-sminktermekek-amiket-vigyel-magaddal-a-nyaralasra.htmlMinden nyaralás a pakolással kezdődik. Egyrész kellemes ráhangolódást nyújt, másrészt azonban tényleg érdemes ráfordítani a kellő időt, hogy alaposan átgondold, mi az, amire igazán szükséged van. A nőknek az alapvető dolgokon és ruhákon kívül még a neszesszer tartalmát is jól meg kell fontolni. Ehhez adunk most ötleteket. Pakolj praktikusan! TrendOrigoEz a trend is visszatért a 90-es évekből! Így hordják a sztárok a biciklis nadrágothttp://www.life.hu/trend/20180709-visszater-a-90es-evek-trendje-a-biciklis-nadrag.htmlA 80-as, 90-es évek rengeteg stílusjegye és ikonikus ruhadarabja, kiegészítője jött vissza a divatba az elmúlt időkben. A chokertől kezdve az övtáskáig, legutóbb pedig a holdjáró Buffalo visszatéréséről számoltunk be. Ezúttal a biciklis nadrág sokkolt minket, amit a sztárok újra divatba hoznának. TrendOrigoHa unod a virágmintákat, jöhetnek a gyümölcsök: bazárhttp://www.life.hu/trend/20180628-ha-unod-a-viragmintakat-johetnek-a-gyumolcsok-bazar.htmlA virágos, printelt ruhák évek óta minden tavaszi-nyári szezonban visszatérnek, de nem ez az egyetlen minta, amivel megélhetjük a vibráló életérzést. Ha valami újdonságot vinnél a ruhatáradba, keresd a gyümölcsöket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.