Katalin hercegné Natasha Archer stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan vannak Katalin hercegné segítségére, hogy minden szigorú szabályt be tudjon tartani. Az öltözködésben Natasha Archer stylist segédkezik a hercegnének.

Katalin hercegné ruhái és stílusa legendássá vált, és habár bizonyára a hercegnének is jó ízlése van, mindig jól jön a segítség. Vilmos feleségét Natasha Archer stylist látja el jó tanácsokkal, aki nemcsak hírnevét, de férjét is a királyi családnak köszönheti.

Chris Jackson (@chrisjacksongetty) által megosztott bejegyzés,

Natasha ugyanis nem máshoz ment hozzá, mint a család hivatalos fotósához, Chris Jacksonhoz. A férfi volt az, aki az első hivatalos fotókat készíthette a kis Lajosról, és hamarosan a saját gyermekéről is lőhet pár képet. Kiderült ugyanis, hogy a királyi stylist és a királyi fotós első közös gyermeküket várják!

Chris Jackson (@chrisjacksongetty) által megosztott bejegyzés,

Károly herceg nem nézi jó szemmel Meghan Markle költekezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-karoly-herceg-nem-nezi-jo-szemmel-meghan-markle-koltekezeset-ruha.htmlA hírek szerint nagyon nem tetszik Károly hercegnek Meghan Markle költekezése. Az újdonsült hercegné túl drága ruhákban jár. TV + Sztárok--Kiszőkíttette a haját Szandi: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180716-kiszokittette-a-hajat-szandi.htmlÚj külsővel lepte meg rajongóit Szandi: az énekesnő rövid, vagány frizurát csináltatott magának és a tincseit is kiszőkíttette. Trend--Cserpes Laura megmutatta, hogyan fest bikiniben: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180715-cserpes-laura-megmutatta-hogyan-fest-bikiniben-foto.htmlCserpes Laura is megmutatta magát bikiniben: egy arany hattyún pózolt az énekesnő.TrendOrigoHeti trendjelentés: Hailey Baldwin mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20180713-heti-trendjelentes-szerepel-benne-hailey-baldwin-kylie-minogue.htmlA hét legizgalmasabb eseménye a divat szempontjából is Lajos herceg keresztelője volt. A vörös szőnyegen mindeközben az uborkaszezon volt jellemző. TrendOrigoRuhamustra a királyi keresztelőről: hagyomány és elegancia mindenekfeletthttp://www.life.hu/trend/20180712-ruhamustra-lajos-herceg-keresztelojerol.htmlJúlius 9-én megkeresztelték Vilmos herceg és Katalin hercegnő harmadik gyermekét, Lajos herceget. A dédnagyszülők, azaz II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vettek részt az eseményen, de a nagynénik és nagybácsik nem hiányoztak. Most megmutatjuk, hogy milyen ruhában érkeztek az eseményre a királyi család tagjai. Trend--Ashley Graham szexi fotót posztolt: így gyűrődnek hurkái a habokbanhttp://www.life.hu/trend/20180712-ashley-graham-szexi-fotot-posztolt-igy-gyurodnek-hurkai-a-habokban.htmlAshley Graham a világ legismertebb és legjobban kereső plus size modellje. Ezúttal dögös pózba vágta magát az óceán hűsítő habjai között. Neked bejön?TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.