1 millió dollárt, azaz 290 millió forintot érhet Meghan Markle ruhatára

Forrás: Getty Images -
Meghan Markle ruhatár öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeszámolták azoknak a ruháknak az értékeit, amelyekben eddig Meghan Markle nyilvánosan megjelent.

A becslések szerint a sussexi hercegné gardróbja eddig kb. 1 millió dollárt, azaz 290 millió forintot érhet - írja a 24.hu a Harper's Bazaar nyomán.

De ebben az összegben benne van az esküvői ruhaköltemény is, amely 440.000 dolláros árával, mely majdnem a felét tesz ki a ruhák összértékének.

Forrás: Getty Images

Teljesen meztelenül pózol a plus size Tess Holliday: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180630-teljesen-meztelenul-pozol-a-plus-size-tess-holliday-instagram-foto.htmlTess Holliday újabb fotóval gyarapította Instagram képeinek a gyűjteményét. És nem is akármilyennel. Trend--A vakok, a divat és a bizalom: amikor nincs tükör, csak a visszaigazoláshttp://www.life.hu/trend/20180627-a-vakok-es-a-divat-a-szinek-es-a-sminkeles-arany-bot-dij.htmlLehet egy születése óta vak embernek kedvenc színe? Megbirkózik egy látássérült a sminkeléssel? Vajon hogyan és mi alapján választ magának divatos ruhát az, aki csak hall a trendekről, de nem látja a fazonok és minták közötti különbségeket? Sokan nem is gondolnák, hogy a látássérültek számára is fontos a divat és a csinos megjelenés, így akár egy ruhabolti eladó, sminkes vagy fodrász is hétköznapi hős lehet számukra. Az Arany Bot Díj rájuk is felhívja a figyelmet. Három olyan látássérült és vak nővel beszélgettünk, akinek a divat fontos szerepet játszik a mindennapjaiban. TrendOrigoHarry exe, Cressida Bonas is részt vett a hercegi esküvőn: elárulta, miért izgulthttp://www.life.hu/trend/20180526-harry-exe-cressida-bonas-is-reszt-vett-a-hercegi-eskuvon-elarulta-miert-izgult.htmlHarry herceg az exei közül nem csupán Chelsy Davyt hívta meg az esküvőre, hanem Cressida Bonast is. A lány elárulta, miért volt nagyon ideges a ceremónia előtt. Trend--Smink és filterek nélküli képet posztolt magáról Luxus Vivienhttp://www.life.hu/trend/20180526-smink-es-filterek-nelkuli-kepet-posztolt-magarol-luxus-vivien-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Viasat3 Feleségek Luxuskivitelben című műsorának szereplője, Vivien tőle szokatlan módon mutatta meg magát: smink nélkül. Trend--Nem tetszett a követőinek Kulcsár Edina ruhájahttp://www.life.hu/trend/20180617-nem-tetszett-a-kovetoinek-kulcsar-edina-ruhaja-a-joy-galan.htmlMegmutatta követőinek ruháját Kulcsár Edina, ám az nem aratott osztatlan sikert. Ízlések és pofonok.. Trend--Testhezálló rózsaszín ruhában feszít Gáspár Beahttp://www.life.hu/trend/20180520-testhezallo-rozsaszin-ruhaban-feszit-gaspar-bea-lefogyott.htmlGáspár Győző felesége rengeteget fogyott, így egyre merészebb az öltözködése is... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.