Heti trendjelentés: szoknyába bújt férfiak lopták el a show-t a vörös szőnyegen

Forrás: Getty Images -
szoknya Zendaya vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legnagyobb vörös szőnyeges eseménye az MTV Movie & TV díjátadó volt, ahol nem a legnagyobb nevek tűntek ki öltözködésükkel. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!
  • Akik sokat mutattak

A rapper, Justina Valentina mellhangsúlyos, míg Liv Pollock modell combhangsúlyos ruhában érkezett a díjátadóra. Mindketten túltolták egy picit, kissé közönségesre sikerült az összhatás.

Justina Valentina és Liv Pollock Forrás: Getty Images
  • A kabát fazonok

A zakó, vagy kabát fazonú ruhák manapság nagyon kedveltek. Ilyet viselt Jasmine Sanders és Delilah Belle. Előbbi hosszú, sárga, oldalt felsliccelt, övvel kiegészített fazont, míg Delilah egy rövid, duplagombsoros ruhát viselt. Az övválasztása meglepő volt, csak az övtáska hiányzott róla.

Jasmine Sanders és Delilah Belle Forrás: Getty Images
  • Férfiak szoknyában

Nem kérdés, hogy a legextrémebb outfiteket ezúttal a férfiak mutatták be. Tommy Dorfman, a 13 okom volt sztárja és Keiynan Lonsdale, a Kszi, Simon című új mozi szereplője is szoknyában érkezett a díjátadóra.

Tommy Dorfman és Keiynan Lonsdale Forrás: Getty Images
  • Kedvencünk

Egy újabb ruha Zendayától, amit máson el sem tudnánk képzelni. A fiatal színésznő nagy mestere az ilyen daraboknak, reméljük kísérletező kedvét sokáig nem veszíti el. A különleges, plasztikus bőrruha és a hozzá választott kiegészítő is nagyon vagány volt.

Zendaya Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.