Diana tiaráját viselte esküvőjén Celia Rose McCorquodale

Forrás: Getty Images -
esküvő tiara család unokahúg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana tiarájában ment férjhez Harry herceg unokatestvére, Celia Rose McCorquodale.

Újabb esküvőn vettek részt a brit királyi család tagjai: Harry herceg és Meghan Markle ezúttal Diana hercegnő unokahúgának lagzijába volt hivatalos.

A 29 éves Celia Rose McCorquodale George Woodhouse-nak mondta ki a boldogító igent Lincolnshire-ben. Az ifjú ara csodásan festett menyasszony ruhájában, megjelenését pedig a fején lévő tiara tette tökéletessé.

Érdekesség, hogy ez ugyanaz a fejdísz, amelyet Diana is viselt az esküvőjén. Annak idején a hercegnő szakított a hagyománnyal és a nagy napon nem a királyi család ékszerét viselte a fején, hanem azt a tiarát, amely a mai napig a Spencer család tulajdonában van. A Mirror azt írja, eredete egészen a 18. századig nyúlik vissza, jelenlegi tulajdonosa Diana testvére, Earl Spencer, és a családban már többen is viselték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.