Heti trendjelentés: Rihanna mellei elszabadultak a vörös szőnyegen

Meghan Markle trendjelentés Rihanna vörös szőnyeg Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten sem szűkölködtünk a vörös szőnyeges eseményekben. Igencsak változatos kép rajzolódott ki: sokféle stílust, sok divatbakit, de néhány elegáns darabot is láthattunk. Mutatjuk a részleteket!
  • Az eklektikus

Rita Ora sárga tüllruhája a metál ujjakkal és a színes fejdísszel meglehetősen eklektikusra sikerült, nem is tudjuk igazán hova tenni.

Rita Ora Forrás: Getty Images

Neked bejön Rita Ora ruhája?

  • Az ízléstelen

A skót színésznő, rendező és író, Marianna Palka a Jurassic World Los Angeles-i premierjén jelent meg egy könnyű nyári ruhában, amihez melleit csak szabadon lógatta, és klasszikus nagyibugyiját is megvillantotta.

Marianna Palka Forrás: Getty Images

Mit gondolsz Marianna Palka szereléséről?

  • A szoborszerű

Múlt héten neonsárga ruhája vakított el minket, ezúttal pedig egy szoborszerű púderrózsaszín ruhát választott az Ocean's 8 londoni premierjére Sarah Paulson. Maga a ruha ezzel a rétegzettséggel egyébként gyönyörű, de máson szívesebben láttuk volna, a színésznőnek nem állt jól.

Sarah Paulson Forrás: Getty Images

Szerinted milyen Sarah Paulson ruhája

  • A villantós

Rihanna szereléséért múlt héten sem voltunk oda, és legújabb választása sem nyerte el a tetszésünket. A Valerian premierjén viselt hasonló, mellkiemelő ruhát, ezúttal is rendesen megküzdött ezzel a fazonnal.

Rihanna Forrás: Getty Images

Bejön Rihanna villantása?

  • A trendi

Idén nagyon megy a csíkos, Sandra Bullock a vörös szőnyegre is egy csíkos overallt választott. Színeiben nagyon jól állt neki, de a fazonban nem vagyunk biztosak.

Sandra Bullock Forrás: Getty Images

Jól állt Sandra Bullocknak ez a fazon?

  • A hercegnő

Nemrégiben még divatbakijától volt hangos a sajtó, most pedig azzal, hogy a királynővel kettesben jelent meg egy eseményen. Ezúttal pedig nem lehetett panasz Meghanra: újfent kiválóan ötvözte saját stílusát hercegnői státuszával.

Meghan Markle Forrás: Getty Images

Szerinted is gyönyörű Meghan Markle ruhája?

Kvíz: melyik híresség eljegyzési gyűrűje van a képen?http://www.life.hu/trend/20180613-kviz-melyik-hiresseg-eljegyzesi-gyuruje-van-a-kepen.htmlA sztárvilágban minden nagyobb, minden drágább, minden sokkal több karátos. Íme, 10 fényűző eljegyzési gyűrű, melyekről neked kell kitalálnod, hogy kihez tartozik. TrendOrigoTragikus halálesetek a divatvilág elitjébőlhttp://www.life.hu/trend/20180608-tragikus-halalesetek-a-divatvilag-elitjebol.htmlKatalin hercegnétől Taylor Swiftig minden sztár imádta a nemrégiben öngyilkosságot elkövető Kate Spade ruháit. A mindig vidámnak ismert tervezőnő halálhíre megrázta a világot. De nem ő volt az egyetlen, akinek a halála váratlanul érte a divatrajongó közönséget. TrendOrigoHírességek, akik nem menyasszonyi ruhában mentek férjhezhttp://www.life.hu/trend/20180529-hiressegek-akik-nem-menyasszonyi-ruhat-viseltek-az-eskuvojukon.htmlBármennyire drága menyasszonyi ruhát ki tudtak volna fizetni, ők mégis valami rendhagyót választottak életük nagy napján. Neked bejönnek a szokatlan esküvői outfitek?TrendOrigoEzektől az ételektől garantáltan ragyogó lesz az arcbőrödhttp://www.life.hu/trend/20180531-ezektol-az-etelektol-garantaltan-ragyogo-lesz-az-arcborod.htmlA bőrünk minősége nem kizárólag azon múlik, hogy milyen kozmetikumokat használunk. Az is hatással van rá, amivel belülről tápláljuk. Ha sok vizet iszol, attól máris élettelibb lesz, és ugyanígy van ez az ételekkel is. Mutatjuk, mit érdemes fogyasztanod, ha csodás bőrt szeretnél. TrendOrigoNézd meg a 2018-as szezon napszemüvegtrendjeithttp://www.life.hu/trend/20180607-a-legujabb-napszemuveg-trend.htmlA napszemüvegtrendek is évről évre változnak. Idén a keskeny, hosszúkás fazonok és a retró műanyag keretek mennek. Mutatjuk, hogyan hordják ezeket az extrém modelleket a hollywoodi hírességek. TrendOrigoDiana, Katalin hercegné és Meghan Markle: 3 esküvő ruha, amit imádott a világhttp://www.life.hu/trend/20180523-diana-katalin-hercegne-es-meghan-markle-3-eskuvo-ruha-amit-imadott-a-vilag.htmlÉvtizedekig nélkülöznünk kell az olyan világraszóló királyi és hercegi esküvőket, mint amilyen a hétvégi Meghan Markle-Harry herceg frigy volt. A hiányérzetet kicsit enyhítendő, most együtt mutatjuk be a három legizgalmasabb esküvő bizonyos részleteit, különös tekintettel a menyasszonyi viseletekre. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.