Harry exe, Cressida Bonas is részt vett a hercegi esküvőn: elárulta, miért izgult

Forrás: NORTHFOTO -
Meghan Markle Chelsy Davy Cressida Bonas Harry herceg esküvője Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg az exei közül nem csupán Chelsy Davyt hívta meg az esküvőre, hanem Cressida Bonast is. A lány elárulta, miért volt nagyon ideges a ceremónia előtt. 

"A barátok elkezdenek megházasodni, ami a brit esküvői szabályok dilemmáját is jelenti. Kalapok. Miért olyan trükkösek ezek? Nehéz viselni, nehéz ránézni, és kimondottan nehéz annak a szegény párának, aki mögötted ül" - nyilatkozta Cressida a The Spectator magazinnak.

Amikor még egy pár voltak Forrás: NORTHFOTO

Az esküvőn részt vett Harry másik exe is, Chelsy Davy is - Meghant pdig állítólag egyáltalán nem zavarták a volt barátnők.

Heti trendjelentés: a dögös, nadrágos szerelések vitték a prímethttp://www.life.hu/trend/20180525-heti-trendjelentes-szerepel-benne-drew-barrymore-olivia-palermo.htmlA múlt heti cannes-i filmfesztivál és a Christina Aguilera plasztikázásáról szóló Billboard-gála után ez a hét nem tartogatott túlságosan sok izgalmat. Az emlékezetes outfitek a nadrágos megoldások voltak, bár Katie Holmes éppen nagymamaruhával lepett meg bennünket. Trend--Victoria Beckhamnek is tetszett Meghan Markle esküvői ruhájahttp://www.life.hu/trend/20180525-victoria-beckhamnek-is-tetszett-meghan-markle-eskuvoi-ruhaja.htmlMegannyi sztár mellett tetmészetesen Victoria és David Beckham is tiszteletüket tették Meghan és Harry esküvőjén, a sztárfeleség pedig el is mondta a véleményét a hercegné esküvői ruhájáról. Trend--Diana, Katalin hercegné és Meghan Markle: 3 esküvő ruha, amit imádott a világhttp://www.life.hu/trend/20180523-diana-katalin-hercegne-es-meghan-markle-3-eskuvo-ruha-amit-imadott-a-vilag.htmlÉvtizedekig nélkülöznünk kell az olyan világraszóló királyi és hercegi esküvőket, mint amilyen a hétvégi Meghan Markle-Harry herceg frigy volt. A hiányérzetet kicsit enyhítendő, most együtt mutatjuk be a három legizgalmasabb esküvő bizonyos részleteit, különös tekintettel a menyasszonyi viseletekre. TrendOrigoFény derült Amal Clooney és Lady Kitty Spencer tökéletes sminkjének titkárahttp://www.life.hu/trend/20180523-feny-derult-amal-clooney-es-lady-kitty-spencer-tokeletes-sminkjenek-titkara.htmlTöbb sajtóorgánum is Amal Clooney-t kiáltotta ki Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén a legjobban öltözöttnek. Kiderült az is, hogy őt és a gyönyörű Lady Kitty Spencert ugyanaz a sminkmester készítette fel a nagy napra - írja a Dailymail.Trend--Sminkmustra a cannes-i filmfesztiválrólhttp://www.life.hu/trend/20180522-sminkmustra-a-cannesi-filmfesztivalrol.htmlIdén is pazar ruhaköltemények és csodálatos sminkek uralták a vörös szőnyeget Cannes-ban. Ha kategorizálni kellene, akkor négyféle trend uralkodott a sminkek terén. Az egyik közkedvelt irány a natúr look volt, a másik a macskaszem, a harmadik a füstös szemfestés, és nem hiányozhatott a részegítően izgalmas, vörös ajakrúzs sem. TrendOrigoMeghan Markle és Harry herceg arcképével díszített fürdődressz is kapható márhttp://www.life.hu/trend/20180522-meghan-markle-es-harry-herceg-arckepevel-diszitett-furdodressz-is-kaphato-mar.htmlHarry herceg és Meghan Markle esküvőjének közeledtével számos ajándéktárgyat a piacra dobtak, melyek a pár arcképe díszelgett, ám most valószínűleg megtaláltuk a legmeglepőbbet. A királyi család arcképét már a strandon is magunkon hordhatjuk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.