Victoria Beckhamnek is tetszett Meghan Markle esküvői ruhája

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
esküvői ruha Meghan Markle ruha Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megannyi sztár mellett tetmészetesen Victoria és David Beckham is tiszteletüket tették Meghan és Harry esküvőjén, a sztárfeleség pedig el is mondta a véleményét a hercegné esküvői ruhájáról. 

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén sok sztár tiszteletét tette, köztük David és Victoria Beckham is. Nem kellett sokat várni rá, hogy a stílusérzékéről híres sztárfeleséget megkérdezzék, mi a véleménye a hercegné menyasszonyi ruhájáról, ami egyszerűségével eléggé meglepte az embereket. Victoriának azonban elnyerte tetszését.

Victoria Beckhamnek tetszett Meghan ruhája Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

"Szerintem ő abszolút gyönyörűen nézett ki. Nagyon illett hozzá. Tökéletes választás volt a számára. Harry is remekül festett"- mondta a Standardnak Victoria.

Diana, Katalin hercegné és Meghan Markle: 3 esküvő ruha, amit imádott a világ


Évtizedekig nélkülöznünk kell az olyan világraszóló királyi és hercegi esküvőket, mint amilyen a hétvégi Meghan Markle-Harry herceg frigy volt. A hiányérzetet kicsit enyhítendő, most együtt mutatjuk be a három legizgalmasabb esküvő bizonyos részleteit, különös tekintettel a menyasszonyi viseletekre. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.